Ιντερνετικός Μαραθώνιος Yoga για τον Άλλον Άνθρωπο

100 δάσκαλοι Yoga από 19 πόλεις της Ελλάδας προσφέρουν πάνω από 90 τάξεις στο διάστημα 26/11 - 06/12 συγκεντρώνοντας χρήματα για τον ίδιο σκοπό.

Ένα άρθρο για τον κίνδυνο παύσης της λειτουργίας της κοινωνικής δράσης ''Ο άλλος άνθρωπος'' στάθηκε αφορμή για μια δημοσίευση στο Facebook όπου η Μάρα Κωνσταντινίδη - δασκάλα Yoga - πρότεινε την ιδέα να οργανωθεί κάποια δράση βοήθειας για τον ''άλλον άνθρωπο''. Μέσα από τα σχόλια αυτής της δημοσίευσης και μέσα σε λίγη ώρα συμφωνήθηκε η οργάνωση κάποιων μαθημάτων για την υποστήριξη του σκοπού.

Ώρες μόνο μετά, περισσότεροι δάσκαλοι ενημερώθηκαν και κινητοποιήθηκαν μέσω Facebooκ και μέσα σε 3 μέρες δάσκαλοι Yoga από όλη την Ελλάδα ήρθαν μαζί για να οργανώσουν από κοινού μια εκδήλωση που θα στηρίξει έναν ενιαίο σκοπό. Δάσκαλοι που δε γνωρίζονταν πριν - που πολλοί δε γνωρίζονται ακόμη-  μεταξύ τους, αλλά μοιράστηκαν μια κοινή ιδέα. Την προφορά βοήθειας μέσω της Yoga και τη στήριξη μιας δράσης πολιτών προς άλλους πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Στο διάστημα 26/11 - 06/12 προφέρονται συνολικά πάνω από 90 τάξεις, σε περισσότερα από 60 σημεία, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για την στήριξη της κοινωνικής κουζίνας ο άλλος άνθρωπος.  Οι δάσκαλοι δε θα λάβουν κάποια αμοιβή, και ως αντίτιμο οι συμμετέχοντες καταβάλουν ένα ποσό με εθελοντική εισφορά - κάθε μαθητής προσφέρει αυτό που θεωρεί ικανό από την πλευρά του - για τη στήριξη της δράσης.

96 τάξεις διαφορετικών επιπέδων, με διαφορετικές θεματικές από διαφορετικά μονοπάτια διδασκαλίας της Yoga. Βρείτε την τάξη που σας ενδιαφέρει και δηλώστε συμμετοχή βοηθώντας με την παρουσία και την εισφορά σας.

Μια συγκινητική κίνηση βοήθειας προς μια κοινωνική δράση που έχει φροντίσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους μέσα σε 4 χρόνια λειτουργίας. Το κάλεσμα είναι προς όλους.  Ελπίζουμε να έχει ενθουσιώδη υποδοχή και συμμετοχή από τους μαθητές, όσο είχε και από εμάς τους δασκάλους.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ