PUBLI

Ήρθε η ώρα να «κακομάθεις» τον εαυτό σου!

Ο χειμώνας είναι ενδεχομένως η λιγότερο αγαπημένη σου εποχή. Υποχρεώσεις, οικογένεια, κάθε μέρα ισορροπείς χίλια πράγματα ενώ σκέφτεσαι ότι οι 24 ώρες μερικές φορές δεν αρκούν για να τα κάνεις όλα.

Όσο οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν όμως, πηγαίνεις στη δουλειά έχοντας στο μυαλό σου παραλίες ενώ ετοιμάζεις νοερά τη βαλίτσα σου. Σου αξίζει η ξεκούραση, έχεις ανάγκη από χαλάρωση, χρωστάς στον εαυτό σου μια extra καλοκαιρινή περιποίηση. Σωστά;

Συγκεντρώσαμε για εσένα μερικές απλές καθημερινές συμβουλές για να κακομάθεις τον εαυτό σου όσο περιμένεις τις διακοπές σου. Έτοιμη;

1. Special Me-day: Ετοίμασε μια ημέρα μέσα στην εβδομάδα στην οποία θα κάνεις αυτό ακριβώς που σου αρέσει. Είτε πρόκειται για νέους πειραματισμούς στη ζαχαροπλαστική που τόσο αγαπάς είτε για μια βόλτα στα μαγαζιά για να ανανεώσεις την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, απλά βάλε στο πρόγραμμά σου δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Στο τέλος της ημέρας θα διαπιστώσεις ότι η διάθεσή σου είναι αισθητά ανεβασμένη!

2. Αγόρασε κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς όμορφη. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά. Μπορεί να είναι μια κορδέλα για τα μαλλιά που θα αναδείξει το στιλ σου στο νησί ή μια καινούρια σκιά ματιών. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αγοράζεις κάτι που θα σου ανεβάσει το κέφι και την αυτοπεποίθηση.

3. Το θαύμα του μασάζ. Η καθιστική ζωή σίγουρα επιβαρύνει το σώμα σου. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και κλείσε ένα ραντεβού για μασάζ. Θα χαλαρώσεις, θα ανανεωθείς και το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί.

4. Η δύναμη του μανικιούρ. Επέτρεψε στον εαυτό σου την πολυτέλεια του επαγγελματικού μανικιούρ και πεντικιούρ. Διάλεξε έντονα, χαρούμενα χρώματα που θα ταιριάζουν με την καλοκαιρινή σου διάθεση και με τα καλοκαιρινά σου ρούχα.

5. Περιποίηση με Bio-Oil. Το Βio-Oil δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένα μοναδικό λάδι περιποίησης που, χάρη στα ευεργετικά συστατικά του προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, θρέψη αλλά και λάμψη στο δέρμα σου. Το καλοκαίρι, που η επιδερμίδα σου αφυδατώνεται πιο εύκολα από ποτέ, μετά το καθημερινό σου ντους, άπλωσε στο πρόσωπο και το σώμα σου Bio-Oil για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία ενυδάτωσης. Το δέρμα σου θα σε ευγνωμονεί!

Τόσο απλά και τόσο γρήγορα! Είμαστε σίγουροι ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι το καλύτερο σου καλοκαίρι μέχρι τώρα!