PUBLI

H Yamamay παρουσιάζει την αποκλειστική capsule συλλογή Black Jaguar White Tiger για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2018

Πρόκειται για το ίδρυμα – διαδικτυακό φαινόμενο, με εκατομμύρια followers – που έχει ως αποστολή του, την διάσωση και προστασία πολλών απειλούμενων ζώων του πλανήτη.

Το ίδρυμα σώζει τα ζώα από θλιβερές συνθήκες εκμετάλλευσης και κινδύνου επιβίωσης, ενώ μεριμνά γι’ αυτά που έχουν ζήσει σε αιχμαλωσία και δεν μπορούν ν’ απελευθερωθούν στην άγρια φύση και τα εντάσσει σε ασφαλές και ειρηνικό περιβάλλον. Το κτηνιατρικό και εξειδικευμένο προσωπικό του, φροντίζει και σιτίζει ζώα κάθε ηλικίας που διασώζονται από το λαθρεμπόριο άγριων ζώων, εξασφαλίζοντας τους μια καλύτερη ζωή.

Αυτά τα υπέροχα αιλουροειδή είναι οι πρωταγωνιστές της συλλογής Yamamay που θα υποστηρίξει το ίδρυμα μέσω δωρεών και πολλών δραστηριοτήτων για την προώθηση της φανταστικής δουλειάς του Eduardo Serio, ιδρυτή του Black Jaguar White Tiger και της ομάδας του.

 

H Fiona Swarovski είναι το πρόσωπο της εκστρατείας στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και διάδοσης του μηνύματος, ενώ η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Μεξικό, χώρα που προστατεύεται από το Ίδρυμα.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ:

Τρία αποκλειστικά animal prints εξαιρετικού σχεδιασμού.

– Ένας κομψός και περήφανος Μαύρος Ιαγουάρος είναι το κύριο χαρακτηριστικό στο body και στη μαύρη μεταξωτή ολόσωμη φόρμα όπου κυριαρχεί το ton sur tons.

– – Μια μεγαλοπρεπής Λευκή Τίγρης, σε φόντο ιδιαίτερου κόκκινου, δεσπόζει στα μακριά φίνα κοψίματα του αισθησιακού βραδινού φορέματος, ασορτί με υπέροχο μακρύ κιμονό.

– Μια εκπληκτική Λεοπάρδαλη ξεκουράζεται πάνω σε tops, french knickers και μακριές πιτζάμες από σκονισμένα γήινα χρώματα γοητεύοντας με τη θηλυκότητα της δαντέλας.

Επίσης, στην παγκόσμια πρεμιέρα της Black Jaguar White Tiger Preview 19, μια σειρά από μαγιό και αξεσουάρ σε κλασσικά animal prints, σχεδιάστηκε απ’ την αρχή, στο εκλεπτυσμένο πνεύμα του BJWT σε μαγευτικούς μαύρους σε μαύρο τόνους. Δεν πρέπει να χάσετε το ολόσωμο μαγιό σε εξαιρετική γραμμή αλλά και το αντίστοιχο must-have καφτάνι που αποπνέει ζωντάνια και φοριέται σε διαφορετικές περιστάσεις.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο yamamay.com