PUBLI

H Χριστίνα Αλυσσανδράκη, νέα Head of Sales, της Avon Ελλάδος

Πρόκειται για έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος με διεθνή καριέρα στο χώρο των Πωλήσεων και του Marketing, έχοντας καταλάβει επιτυχώς ηγετικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρείες καλλυντικών, ποτών και παροχής υπηρεσιών. Η ανάληψη των καθηκόντων της έχει άμεση ισχύ.

Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει ΜΒΑ από το University of Bradford της Αγγλίας με ειδίκευση στο Marketing Strategy. Ξεκίνησε την πορεία της ως Βrand Μanager σε μάρκες καλλυντικών και ποτών, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τη θέση Marketing Manager του ομίλου Άμβυξ ΑΕ, έχοντας διαχειριστεί γνωστές ετικέτες ποτών όπως την ABSOLUT VODKA. To 2010 ανέλαβε τα ηνία της γαλλικής εταιρείας καλλυντικών Anne Semonin, ως Γενική Διευθύντρια, στα κεντρικά γραφεία της στο Παρίσι, ενώ ηγήθηκε του πλάνου υλοποίησης σε όλους τους τομείς της εταιρείας: Marketing, Sales, e-commerce, Product development & Supply Chain. Την τελευταία 5ετία κατείχε τη θέση της International Business Development Director στην ίδια εταιρεία, η οποία ειδικεύεται σε luxury facial cosmetics.

Στην κα Αλυσσανδράκη παρέδωσε τη σκυτάλη o κ. Γιώργος Μαντζαβέλας, o οποίος κατείχε τη θέση του Επικεφαλής Πωλήσεων από το 2016 έως πρόσφατα. Η Χριστίνα θα αναφέρεται στον κο Σπύρο Τσιλιγιάννη, Γενικό Διευθυντή, και θα αποτελεί μέλος της Διοικητικής Ομάδας της Avon στην Ελλάδα.

Ο κος Τσιλιγιάννης δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τη Χριστίνα στη μεγάλη οικογένεια της Avon και της εύχομαι κάθε επιτυχία. Αναλαμβάνει μία νευραλγική θέση ως Επικεφαλής Πωλήσεων και έρχεται με την εμπειρία της να προσθέσει αξία και να συμβάλλει δυναμικά στην επιχειρηματική ανάπτυξη της εταιρείας και την υποστήριξη του δικτύου συνεργατών μας σε μία απαιτητική περίοδο με σημαντικές προκλήσεις.»