PUBLI

Η συλλογή γυαλιών MAX&Co. για το Χειμώνα 2018

MAX&Co. 388/s: FASHION-FORWARD and TIMELESS

Αυτά τα νέα τετράγωνα γυαλιά από ασετάτ διαθέτουν σύγχρονες και θηλυκές γραμμές, ενώ είναι διακοσμημένα με το διακριτικό "DOT" στους βραχίονες. Η παλέτα χρωμάτων περιλαμβάνει μαύρο με γκρι φακούς, κλασσική ταρταρούγα με καφέ φακούς και τολμηρό φούξια με γκρί φακούς. 

MAX&Co. 391/s και MAX&Co. 392/s, MAX&Co. 393 – ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ 

Αυτά τα ρετρό εμπνεύσεως αλλά απόλυτα σύγχρονα γυαλιά ηλίου και οράσεως, αποπνέουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση με τις ήπιες, υπερμεγέθεις φόρμες τους. Οι λεπτοί μεταλλικοί βραχίονες φέρουν το λογότυπο, χαραγμένο με λέιζερ, πάνω στο μεταλλικό διακοσμητικό DOT, που αποτελεί χαρακτηριστικό μοτίβο της συλλογής.  

Τα γυαλιά οράσεως, σε φόρμα πιλότου, είναι από ελαφρύ μέταλλο, το οποίο τονίζει η χρωματική αντίθεση του πλαισίου γύρω από τους φακούς.

Τα γυαλιά ηλίου MAX&Co.391/s είναι διαθέσιμα σε γκρι με μπλε φακούς, σκούρα ταρταρούγα με πράσινους φακούς, μαύρο με γκρι φακούς.

Τα γυαλιά ηλίου MAX&Co.392/s είναι διαθέσιμα σε μελί ταρταρούγα με καφέ φακούς, μπλε με καφέ φακούς και μαύρο με γκρι φακούς.

Τα γυαλιά οράσεως MAX&Co.393 είναι διαθέσιμα σε μπλε/ασημί, κόκκινο/χρυσό, μαύρο/χρυσό, λευκό/ανοικτό χρυσό.

MAX&Co.


Η MAX&Co. είναι ένα σύγχρονο fashion brand από την Ιταλία. Οι εξαιρετικές σχεδιαστικά συλλογές ready-to-wear και αξεσουάρ είναι κατασκευασμένες με μεγάλη επιιδεξιότητα και πάθος, μετατρέποντας το καθημερινό look σε εντυπωσιακό, ιδανικό για τις στυλάτες και δυναμικές γυναίκες παγκοσμίως.    

Η MAX&Co.είναι παρούσα σε 5 ηπείρους με περισσότερα από  400 καταστήματα και online.

www.maxandco.com

www.instagram.com/maxandco

www.facebook.com/maxandcoofficial

www.pinterest.com/maxandco

www.twitter.com/maxandco