PUBLI

Adidas by Stella McCartney, η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 είναι εδώ

H adidas by Stella McCartney παρουσιάζει μια νέα, ξεχωριστή ταυτότητα για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017 με νέο λογότυπο και μια συλλογή που είναι σχεδιασμένη για να εμπνέει δημιουργικότητα σε κάθε άσκηση και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Αυτή τη σεζόν αλλά και γενικότερα, η adidas by Stella McCartney γιορτάζει την αυθεντικότητα στον αθλητισμό, δίνοντας κίνητρο στις γυναίκες να φροντίσουν τόσο το σώμα όσο και το νου, μέσω της κίνησης και της άσκησης, είτε προπονούνται έντονα στο γυμναστήριο είτε αθλούνται έξω στη φύση.

ποδεικνύοντας τη δέσμευση του brand στις υψηλές αθλητικές επιδόσεις, στις κορυφαίες τεχνολογίες, τα βιώσιμα υλικά και το μοναδικό στυλ, η adidas by Stella McCartney Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 χαρακτηρίζεται από δυναμικά σχέδια που σε παρακινούν να εξερευνήσεις νέες προκλήσεις σε όποια δραστηριότητα κι αν επιλέξεις.

Η Stella McCartney αναφέρει σχετικά: «Αυτή τη σεζόν, θέλουμε να νιώσουν οι γυναίκες πως μπορούν να αθληθούν οπουδήποτε το επιθυμούν και να είναι δημιουργικές οποιοδήποτε κι αν είναι το περιβάλλον των δραστηριοτήτων τους. Είτε διαλέγουν την άσκηση στο δρόμο, είτε στο πάρκο, στο διάδρομο του γυμναστηρίου ή σε studio, αυτή η σειρά έχει κάτι για όλες και όλα της τα κομμάτια είναι τέτοια που να μπορούν να συνδυαστούν και να φορεθούν εύκολα σε κάθε περίσταση. Θεωρώ ότι αποστολή μου ήταν πάντα να δημιουργώ σχέδια διαχρονικά, χωρίς να πρέπει να συμβιβαστώ ανάμεσα στις επιδόσεις και στο στυλ. Είμαι αληθινά υπερήφανη για ό,τι έχουμε καταφέρει με την adidas και με την καινούρια αυτή συλλογή.»