PUBLI

Η Swarowski παρουσιάζει τη μαγευτική χειμερινή συλλογή της για το 2018

Η ομορφιά της φύσης αποτελεί για ακόμα μια φορά πλούσια πηγή έμπνευσης για την επωνυμία και η Χειμερινή Συλλογή αποπνέει την ονειρικότητα και τη λάμψη που συναντά κανείς μόνο στα παραμύθια.  

Η Nathalie Colin, Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, χρησιμοποίησε το θέμα του «Μαγεμένου Δάσους» ως σημείο αναφοράς για την ευέλικτη συλλογή, η οποία συνδυάζει βαθιές, λαμπερές αποχρώσεις με τη σχολαστική δεξιοτεχνία, για να δώσει μορφή σε αστραφτερά κοσμήματα και αξεσουάρ, σχεδιασμένα να κάνουν κάθε γυναίκα στον κόσμο να λάμπει.

«Φέτος το χειμώνα επισκεπτόμαστε ένα μαγεμένο κρυστάλλινο δάσος, έναν φανταστικό τόπο γεμάτο εκθαμβωτικά κοσμήματα, άκρως αντιπροσωπευτικό της ταυτότητας της Swarovski. Πλάσματα του δάσους, όπως σκίουροι, αλεπούδες, κουκουβάγιες, έντομα, αράχνες και πεταλούδες, όπως επίσης λουλούδια και φυλλώματα, χαρίζουν στη συλλογή την ξεχωριστή ταυτότητά της, αλλά και μια συναισθηματική χροιά. Επέλεξα ένα πολύ εκλεπτυσμένο φινίρισμα, εμπνευσμένο από την υψηλή κοσμηματοποιία, και χαριτωμένες, περίτεχνες λεπτομέρειες με παιχνιδιάρικη διάθεση, ό,τι πρέπει για ευκολοφόρετα σχέδια, τόσο διαχρονικά όσο και trendy, διακριτικά αλλά και πολύ τολμηρά» εξηγεί η Colin.       

 

Η νέα συλλογή Swarovski αποπνέει εκλεπτυσμό και κομψότητα και αποδεικνύει ότι τα κρύσταλλα Swarovski δεν ταιριάζουν μόνο σε ειδικές περιστάσεις. Χάρη στην απαράμιλλη δεξιοτεχνία, η νέα σειρά Magnetic αναπαριστά τα έντομα, τα σκαθάρια και άλλα πλάσματα με τον πιο θαυμάσιο τρόπο. Trendy σχήματα, όπως ασύμμετρα σκουλαρίκια, μονά σκουλαρίκια, καρφίτσες, κολιέ με διαφορετικού μήκους σειρές, δαχτυλίδια σεβαλιέ και κοκτέιλ αστράφτουν με κρύσταλλα Pointiage® της Swarovski, περίτεχνες λεπτομέρειες και διάφορους μεταλλικούς τόνους.

Τα συμβολικά κοσμήματα συνεχίζουν να αποτελούν πολύ δημοφιλή τάση και τα μοτίβα αυτής της σεζόν έχουν πολύ ιδιαίτερα νοήματα. Η πεταλούδα αντιπροσωπεύει τη μεταμόρφωση, την ελπίδα και τη ζωή, η αράχνη ενσαρκώνει το μυστήριο, τη δύναμη και την ανάπτυξη, ενώ ο σκαραβαίος είναι συνώνυμος της αναγέννησης και της αναζωογόνησης.

Οι λάτρεις των ζώων του δάσους θα ενθουσιαστούν με τα χαριτωμένα σχέδια της αλεπούς, της κουκουβάγιας και του σκίουρου στη σειρά March. Οι διαφορετικοί χρυσοί μεταλλικοί τόνοι, οι αριστοτεχνικές λεπτομέρειες και το εξαιρετικής κοπής κρύσταλλο Swarovski δημιουργούν την απόλυτη συνταγή θηλυκότητας και τόλμης.   

 

Η συλλογή περιλαμβάνει πολλά ευέλικτα κομμάτια που μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους για να μετατρέψουν στη στιγμή την εμφάνιση κάθε γυναίκας από καθημερινή σε άκρως ιδιαίτερη και γοητευτική. Η σειρά Timeless Vintage με τα αιθέρια, διαφανή κρύσταλλα Swarovski σε σχήμα σταγόνας προσδίδει μια νότα χρωματιστής λάμψης στη μέρα σας. Επίσης, ο συνδυασμός πολλών δαχτυλιδιών της σειράς Magnetized είναι ένας κομψός τρόπος να κάνετε πιο τολμηρή και μοντέρνα την εμφάνισή σας. Με μια ποικιλία αστραφτερών, παραμυθένιων σχεδίων, η Swarovski ταξιδεύει την πολυδιάστατη γυναίκα σε τόπους μακρινούς, ανανεώνει τη διάθεσή της και χαρίζει λάμψη στην καθημερινότητά της.