PUBLI

Η Reebok και η Ariana Grande συνεργάζονται με σκοπό να εμπνεύσουν τη νέα γενιά να έχει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό της

Η Reebok, παγκόσμιο fitness και lifestyle brand, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την παγκόσμια superstar και καλλιτεχνικό είδωλο Ariana Grande. Η συνεργασία αυτή παρουσιάζει τη μακροχρόνια αγάπη της star για το brand και τα προϊόντα Reebok, σε μια νέα γενιά fashionistas.

Η Ariana Grande είναι μια δυνατή και παθιασμένη φωνή της γενιάς της. Εμπνέει από τη σκηνή δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων που την παρακολουθούν ζωντανά ενώ, ταυτόχρονα, μέσω του μοναδικού της στυλ και της τέχνης της, επηρεάζει εκατομμύρια ακόμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Grande θα είναι η νέα παγκόσμια συνεργάτιδα της Reebok -ενός brand που σπάει τους πιο απαιτητικούς κανόνες, από το γυμναστήριο μέχρι την πασαρέλα.

Η Reebok ήταν το πρώτο sports brand που έβαλε τις γυναίκες πάνω από όλα! Έπαιξε πρωταρχικό ρόλο στο κίνημα fitness της δεκαετίας του ‘80 και ενέπνευσε ολόκληρες γενιές γυναικών να αποδεχτούν τις ικανότητές τους και να γίνουν η πιο γενναία εκδοχή του εαυτού τους, από τα ρούχα που φοράνε μέχρι τον τρόπο που γυμνάζονται.

Παράλληλα, η Grande είναι ασυμβίβαστη και ατρόμητη, τόσο μπροστά στους θαυμαστές της όσο και πίσω από τις κάμερες. Διάσημη για την ειλικρινή συμπεριφορά της, θα ενώσει τη μοναδική φωνή της με τη Reebok για τον επόμενο χρόνο.

Αναφερόμενη στο κοινό όραμα που σκοπεύει να πετύχει αυτή η συνεργασία, η Grande λέει «Ακριβώς όπως κάνει η Reebok, έτσι και εγώ αγωνίζομαι για αυτούς που δεν διστάζουν να εκφράσουν τον εαυτό τους, που γιορτάζουν τη μοναδικότητά τους και κατακτούν συνεχώς νέα όρια. Στέκομαι στο πλάι των ανθρώπων που αποδέχονται τον εαυτό τους για αυτό ακριβώς που είναι. Η Reebok ενθαρρύνει και υποστηρίζει την αυτοπεποίθηση και την αυτοβελτίωση όλων των ανθρώπων, που είναι και για μένα τρόπος ζωής. Είναι τιμή μου να συνεργαστώ με ένα brand που έχει αποστολή να εμπνέει ανθρώπους να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους».

Αντίστοιχα, η Reebok σχολίασε «Στη Reebok πιστεύουμε ότι οι δυνατότητες των νέων ανθρώπων είναι απεριόριστες. Η Ariana εμπνέει εμπιστοσύνη στη νεότερη γενιά προκειμένου να πάρει ρίσκα, να αποτύχει αλλά να συνεχίσει να επιμένει, να προκαλεί το κατεστημένο, να καταρρίπτει τα εμπόδια και να στέκεται στα πόδια της. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Ariana είναι πια μέλος της Reebok κοινότητας και θα μας βοηθήσει να παρακινήσουμε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αποδεχθούν τον πραγματικό τους εαυτό και το μήνυμα της Reebok Be More Human».

Τα ρούχα της Grande κατά τη διάρκεια της εκστρατείας θα είναι από τη γυναικεία συλλογή της Reebok για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017 που είναι διαθέσιμα στο www.reebok.gr.