PUBLI

Η Reebok Classic συνεργάζεται με την Animals Observatory για τη δημιουργία νέας παιδικής συλλογής

Η Reebok Classic και το brand παιδικών ρούχων, “The Animals Observatory” με έδρα τη Βαρκελώνη συνεργάστηκαν για να φέρουν μια μοναδική και μοντέρνα ματιά στα παιδικά sneakers.

Αντλώντας έμπνευση από τα χρώματα και τις υφές της φετινής σεζόν, τα νέα iconic σχέδια της Reebok αποδίδουν φόρο τιμής στη vintage αισθητική και τα τολμηρά designs, για τα οποία είναι γνωστά και τα δύο brands. Παιδιά όλων των ηλικιών σύντομα θα τραβούν όλα τα βλέμματα, φορώντας fun παπούτσια με μοναδικά χρώματα και ξεχωριστά υλικά.

 

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη για παιδιά από ενός έτους μέχρι 12 ετών ενώ, τόσο παιδιά όσο και ενήλικες, θα λατρέψουν το παιχνιδιάρικο ύφος, τα ξεχωριστά υλικά και την πολύχρωμη αισθητική της συλλογής. Με πρωταγωνιστές τα Freestyle Hi και Workout Plus, η συλλογή συνδυάζει μοναδικά τα τολμηρά σχέδια και τα color-blocking patterns, για τα οποία είναι γνωστή η Animals Observatory με τα πιο εμβληματικά sneakers της Reebok.

 

«Οι δημιουργίες της Animals Observatory για τη Reebok είναι αφιερωμένες στο brand. Η πρόθεση μου ήταν να συνδυάσω τις αξίες της Reebok με μια απλή ιδέα κι ένα ξεχωριστό design, με σκοπό να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να έρθουν κοντά ως μέλη της Reebok κοινότητας», αναφέρει η Laia Aguilar.

 

Στο βίντεο της καμπάνιας και στο βίντεο-έμπνευση, έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις τη Laia Aguilar, Creative Director και ιδρυτικό μέλος της Animals Observatory να συζητάει για την έμπνευση και την δημιουργία πίσω από την ολοκαίνουργια συλλογή της Reebok Classic και της Animals Observatory. Η συλλογή της Reebok Classic και της Animals Observatory θα είναι διαθέσιμη από την 1η του Δεκέμβρη σε επιλεγμένα καταστήματα και στο TheAnimalsObservatory.com.