PUBLI

Η Reebok Classic και ο Future ανακοινώνουν τη συνεργασία τους

Η Reebok Classic ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον καλλιτέχνη της hip hop, Future, επεκτείνοντας το δίκτυο συνεργασιών της με ταλαντούχους και πρωτοπόρους εκπροσώπους της διεθνούς μουσικής σκηνής. Ο Αμερικάνος superstar, με καταγωγή από την Atlanta, Georgia, είναι ένας δημιουργικός μουσικός που μοιράζεται με τη Reebok ένα κοινό όραμα για έμπνευση και καινοτομία. Γνωστός για τους πρωτοποριακούς και μοναδικούς του ήχους, αλλά και για το ξεχωριστό και trend-setting στιλ του, ο Future βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, εντός κι εκτός μουσικής βιομηχανίας.

Ο καλλιτέχνης ανακοίνωσε τη συνεργασία μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Snapchat και το Instagram, αποκαλύπτοντας, ταυτόχρονα, το InstaPump Fury Overbranded, το οποίο θα λανσαριστεί το φθινόπωρο του 2016. Το InstaPump Fury είναι μια από τις πιο εμβληματικές καινοτομίες που έφερε η Reebok στην κατηγορία των sneakers, κατά τη διάρκεια των 90’s, ένα μοντέλο που ταιριάζει απόλυτα με την πρωτοποριακή προσωπικότητα του Future.

«Ο Future αναδίδει την ίδια τόλμη και αυθεντικότητα που υποστηρίζει η Reebok Classic», σημείωσε ο Todd Krinsky, Global Vice President of Reebok Classic and Entertainment. «Η συνεργασία αυτή, όχι μόνο συνεχίζει την παράδοση της Reebok Classic να συνεργάζεται με τους καλύτερους hip hop καλλιτέχνες του κόσμου, αλλά εδραιώνει τη δέσμευσή μας να μην σταματήσουμε ποτέ να ξεπερνάμε τα όριά μας. Είχα την ευκαιρία να δω ένα preview του τι ετοιμάζουν ο Future και η Reebok κι αναμένω την ώρα που θα τα δείξουμε στον κόσμο!».

Ο Future, από την πλευρά του, ανέφερε ότι «Είμαι ενθουσιασμένος που το καλοκαίρι με βρίσκει με τη Reebok στο πλάι μου. Μου είναι απολύτως φυσικό να συνεργάζομαι με ένα brand, όπως η Reebok, η οποία μοιράζεται με εμένα και την ίδια πεποίθηση για πρόοδο, αλλά και το να κάνεις με πάθος όλα όσα πιστεύεις. Είναι τιμή και προνόμιό μου, να είμαι μέρος αυτής της οικογένειας».

Η ανακοίνωση αυτή σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας σημαντικής και δημιουργικής συνεργασίας, με πολλές δραστηριότητες να έρχονται από το 2016 και μετά. Ο Future ήδη προετοιμάζεται για την άκρως αναμενόμενη περιοδεία του, Summer Sixteen, η οποία θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου, με τη Reebok να έχει παρουσία σε κάθε σταθμό της.