PUBLI

Η Pink Woman συνεργάζεται με τη Δανάη Παππά

Με σύνθημα το hashtag #CHOOSEPINK, η Pink Woman αποτυπώνει την καθημερινότητα της Δανάης με τα πιο ‘λαχταριστά’ μεταβατικά σύνολα για το φθινόπωρο.

Animal print φορέματα, faux leather pants και άνετα sportswear looks συνθέτουν την καθημερινότητα της πολυάσχολης Δανάης.

 

Η Δανάη δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία με την Pink Woman, ένα τόσο φρέσκο και νεανικό brand που σου χαρίζει χρώμα και διάθεση σε όλες τις εποχές του χρόνου!».

Πηγή έμπνευσης της Pink αποτελεί η γυναίκα που απολαμβάνει το mix n’ match με τα στυλ που υπάρχουν στη ντουλάπα της. Η γυναίκα Pink παρακολουθεί τα trends και αγκαλιάζει εκείνα που της ταιριάζουν, ενώ τολμάει να πειραματιστεί. Όπως ακριβώς και η Δανάη Παππά, που ξεχωρίζει για την παιχνιδιάρικη διάθεσή της, έτσι και η γυναίκα Pink αγκαλιάζει όλα τα looks και τα προσαρμόζει στην καθημερινότητά της με έναν playful, φρέσκο τρόπο, έχοντας ως προτεραιότητα την άνεση και τη διάθεσή της.

 

Η Pink Woman ιδρύθηκε το 2004, βασίζει την πορεία της πάνω στην αγάπη της για την μόδα και σήμερα διαθέτει περισσότερα από 90 καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!