PUBLI

Η PANDORA διοργάνωσε μια ξεχωριστή γιορτή για την ημέρα της μητέρας

Η PANDORA αφιέρωσε τη φετινή Ημέρα της Μητέρας στις μητέρες και τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS της Βάρης διοργανώνοντας για αυτούς μια ιδιαίτερα συναισθηματική γιορτή, με πολύ φροντίδα και αγάπη, εγκαινιάζοντας έτσι το νέο της πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με βασικό στόχο την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας και της διαβίωσης των παιδιών.

Την Κυριακή 14 Μαΐου το Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης πλημμύρισε χαμόγελα, γέλιο, τραγούδια και πολύ παιχνίδι! Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι τα παιδιά του Χωριού, μαζί με τις μητέρες, τις θείες αλλά και τους συμμαθητές τους, απόλαυσαν ένα μοναδικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Η γιορτή κορυφώθηκε με μια ειδικά σχεδιασμένη συναυλία των Onirama, όπου μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και τραγούδησαν με ενθουσιασμό!

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η PANDORA, σε μια συμβολική χειρονομία, πρόσφερε σε όλες τις μητέρες του Χωριού ένα κόσμημα από τη συλλογή για τη Γιορτή της Μητέρας, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αναγνωρίσει και να τιμήσει το έργο που επιτελούν ως Μητέρες της Καρδιάς.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δημιουργικά παιχνίδια με την ομάδα ΔΡΩ για τα παιδιά, αλλά και κεράσματα και εκπλήξεις για όλους.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που τα παιδιά από το Μουσικό Εργαστήρι του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης ανέβηκαν στη σκηνή και αφιέρωσαν τραγούδια στις μητέρες τους, ενώ στη συνέχεια τραγούδησαν μαζί με τους Onirama μία από τις μεγάλες επιτυχίες τους, το τραγούδι «Αρχίζει ο χορός».

 

Στη γιορτή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και επώνυμες μαμάδες με τα παιδιά τους, όπως η Τζένη Μπαλατσινού, η Εύη και η Μαρία Φραγκάκη, οι fashion bloggers Αννούσα Μελά, Λαβίνια Σταθάκη κ.ά.

Αννούσα Μελά

Στο πλαίσιο του Προγράμματος ΕΚΕ για τα Παιδικά Χωριά SOS η PANDORA για κάθε αγορά από το δίκτυο καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, έως τις 31 Μαΐου, θα προσφέρει το απαραίτητο χρηματικό ποσό για την κατασκευή του «Μονοπατιού της Χαράς» αλλά και τον εξοπλισμό 5 σπιτιών του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης.

Το σύνολο της ενέργειας εντάσσεται στα πλαίσια της Παγκόσμιας Φιλοσοφίας DO, που πρεσβεύει αξίες και ιδεώδη κοινωνικής ευθύνης και κινητοποιεί ανθρώπους με τις ίδιες πεποιθήσεις να μοιραστούν τις αξίες και τα πιστεύω τους.

 «Όλοι εμείς στην PANDORA είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την όμορφη γιορτή που με πολύ αγάπη και σεβασμό διοργανώσαμε αποκλειστικά για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και τις μητέρες τους. Η αγάπη και η προσφορά είναι κεντρικά στοιχεία της φιλοσοφίας μας και σ’ αυτό το πλαίσιο εγκαινιάσαμε το νέο μας πρόγραμμα υποστήριξης και κάλυψης αναγκών των Παιδικών Χωριών SOS», δήλωσε η κυρία Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation Manager PANDORA Greece.

«Ευχαριστούμε πολύ την PANDORA για τη στήριξή της στο έργο μας αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, αλλά και για την υπέροχη σημερινή γιορτή. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βλέπουμε τη χαρά και το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών μας, γι΄αυτό και η σημερινή γιορτή είναι ιδιαίτερα συγκινητική» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, frontman των Onirama δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και συγκίνηση για εμάς η συμμετοχή στη σημερινή ξεχωριστή γιορτή στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης. Είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες όπως αυτή της PANDORA και είναι πολύ σημαντικό όλοι να στηρίξουμε των έργο των Παιδικών Χωριών SOS».

 

#DOPANDORA