PUBLI

Η νέα συλλογή Nike Pro Bra γίνεται πιο “προσωπική” από ποτέ

Με περισσότερα από δύο χρόνια έρευνας, βιομηχανικών δοκιμών, σχεδίασης και ανάπτυξης η συλλογή Nike Pro Bra Collection προσφέρει πέντε ξεχωριστά μοντέλα για τέλεια εφαρμογή. Κατασκευασμένη με απόλυτη ακρίβεια, η συλλογή αυτή έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει τις επιδόσεις κάθε αθλήτριας, χωρίς όμως να κάνει συμβιβασμούς στο στυλ.

Ενσωματώνοντας τις παρατηρήσεις των κορυφαίων αθλητριών της Nike, τα κορυφαία σε πωλήσεις μοντέλα της συλλογής ανανεώθηκαν, ώστε να υποστηρίζουν καλύτερα από ποτέ το σώμα κάθε αθλήτριας στο γήπεδο, το τερέν και σε οποιαδήποτε περίσταση. Πλέον, χάρη στις νέες σχεδιαστικές λεπτομέρειες οι αθλήτριες επικεντρώνονται στη φόρμα και την απόδοσή τους και όχι στο bra που φοράνε.

Ο Senior Design Director Jamie Lee  αναφέρει σχετικά «Το σωστό αθλητικό bra είναι απαραίτητο για κάθε αθλήτρια. Η σωστή ή λάθος εφαρμογή ενός αθλητικού bra μπορεί να αυξήσει ή μειώσει την απόδοση μιας αθλήτριας» εξηγεί. «Ουσιαστικά, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην άνεση και την εφαρμογή του αθλητικού bra έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι όλες οι αθλήτριες υποστηρίζονται σε οποιοδήποτε άθλημα».

Το Nike Pro Bra προτιμούν οι Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου, πρωταθλήτριες στο άλμα επί κοντώ οι οποίες και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα αναφέρει «Όταν διαθέτεις τον κατάλληλο εξοπλισμό για την προπόνηση σου, το μόνο στο οποίο χρειάζεται να εστιάσεις είναι η απόδοση σου».

 

Η Νικόλ Κυριακοπούλου, εκτός από την σωστή εφαρμογή και απόδοση που μπορεί να σου προσφέρει το κατάλληλο αθλητικό bra υποστηρίζει ότι «Σημασία έχει να νιώθεις άνετα μέσα σ’ αυτό που φοράς, ακόμη και στην προπόνηση. Όταν η εικόνα σου είναι καλή, αισθάνεσαι καλά και αποδίδεις καλύτερα!».

Συγκεκριμένα

Το Nike Pro Rival είναι διαθέσιμο σε 29 μεγέθη και τώρα διαθέτει ένα προσαρμοζόμενο μαύρο κλιπ για καλύτερη εφαρμογή κι έτσι είναι πιο εύκολο να το φορέσετε και να το βγάλετε.

Επίσης ανανεωμένο, το Nike Pro Hyper Classic έχει ανανεωθεί με ειδικά νήματα που παρέχουν πρόσθετη στήριξη σε συγκεκριμένες περιοχές, που οι αθλήτριες τη χρειάζονται περισσότερο.

Ο επιπλέον αερισμός σε σημεία έντονης εφίδρωσης βοηθάει τις αθλήτριες να παραμένουν δροσερές όταν φορούν το Nike Pro Indy.

Η ενημερωμένη συλλογή Nike Pro Bra Collection είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο Nike.com από τις 11 Ιουλίου και σε καταστήματα λιανικής στις 14 Ιουλίου.