Η νέα διακόσμηση του Noel

Συνεπές στις αξιώσεις των θαμώνων και των φανατικών του φίλων, για πρωτοτυπία και δημιουργικότητα, το Noel αποκάλυψε πριν λίγες μέρες τη νέα του διακόσμηση, που έχει ως θέμα τη "Διαχρονικότητα".

Η κεντρική Στοά κατακλύστηκε από εκατοντάδες ρολόγια, κάθε μεγέθους, κάθε εποχής και ιστορικής περιόδου. Συλλεκτικά εκκρεμή και επίχρυσες αντίκες, επιτοίχια, μέχρι και ολοκαίνουρια μοντέλα μετατρέπουν το Noel και επίσημα στο σημείο της Αθήνας που ο χρόνος σταματά.

Αλλά όπως πάντα, όλα είναι προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στον πολυχώρο. Έτσι και σε αυτό το concept, ο επισκέπτης ανακαλύπτει γρανάζια, μηχανικά εξαρτήματα και σύμβολα σκληρής δουλειάς και συνεχούς ροής, όπως αυτής που χαρακτηρίζει το ανθρώπινο επιτελείο του χώρου που εργάζεται ακατάπαυστα για να εξασφαλίσει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κι αισθητικής.

Το ταξίδι στο χρόνο και τις εποχές ολοκληρώνεται με τη διακόσμηση στο κεντρικό μπαρ. Με Royal αναφορές, οικόσημα, κορώνες, θυρεούς κι αυτοκρατορικά σύμβολα να κλείνουν πονηρά το μάτι στον επισκέπτη και να τον προκαλούν να γευτεί τα μοναδικά cocktails από τους εμπειρους bartender δημιουργώντας το δικό του παραμύθι.

ΥΓ: Το concept και το σχεδιασμό της διακόσμησης του χώρου επιμελήθηκε η κ. Φανή Σπυριδάκη, συνιδιοκτήτρια του Noel.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ