Η MIGATO παρουσιάζει την Grecious Collection

Με έμπνευση από την αρχαιοελληνική τέχνη η νέα συλλογή της MIGATO θα σε εντυπωσιάσει.

Αυτό το καλοκαίρι, η MIGATO παρουσιάζει την Grecious Collection, μία νέα συλλογή με δερμάτινα σανδάλια σε αρχαιοελληνικό στυλ, εξ’ολοκλήρου κατασκευασμένα στην Ελλάδα.

Εμπνευσμένη από την αρχαιοελληνική τέχνη, τα σχέδια της MIGATO Grecious Collection διακοσμούνται με πλεξίδες, διακριτικά μεταλλικά καρφιά και γήινες διχρωμίες μαύρου-ταμπά, εμπνευσμένες από αγγεία μελανόμορφου ρυθμού.

 

Το όνομα της συλλογής είναι ένα λογοπαίγνιο των λέξεων Greece και gracious, συμβολίζοντας την ελληνική προέλευσή τους, αλλά και την χάρη των κομψών σχεδίων τους.

 

Η Αμαλία Γάτου, Creative Director της MIGATO δήλωσε σχετικά: ''Σαν ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στα είδη υπόδησης και αξεσουάρ, τα MIGATO Grecious είναι μια φυσική συνέχεια στην εξέλιξη των συλλογών μας. Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που φέτος γίνεται πραγματικότητα και μας επιτρέπει να αναδείξουμε τη δημιουργικότητά μας, αλλά και τις δυνατότητες των Ελλήνων τεχνιτών υποδηματοποιίας.''

Η MIGATO Grecious Collection θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα MIGATO σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο migato.com.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ