PUBLI

Η MIGATO γιόρτασε τα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματός της στον Κορυδαλλό με την Μαρία Κορινθίου

Το κατάστημα MIGATO στην Ταξιαρχών 65 γέμισε με κόκκινα μπαλόνια MIGATO, καλώντας τους #MIGATOlovers στο κατάστημα, όπου τους προσφέρονταν κεράσματα και μακιγιάζ από την professional make-up artist της TommyG.

Για εκείνη τη μέρα μόνο, οι #MIGATOlovers μπορούσαν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με έκπτωση και να πάρουν δώρο μία συλλεκτική υφασμάτινη τσάντα MIGATO, ενώ όλοι οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό Lucky13, στον οποίο 13 τυχεροί κέρδισαν δώρα MIGATO της επιλογής τους.

Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφήθηκε με όλους τους fans της, μοίρασε κόκκινα μπαλόνια MIGATO στους μικρούς της φίλους και δοκίμασε τα πιο εντυπωσιακά σχέδια της συλλογής, με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού του καταστήματος.

Το παρών έδωσαν και αγαπημένες fashion bloggers της MIGATO, που απέκτησαν τα αγαπημένα τους σχέδια από τη νέα συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2017-18.

Το ανακαινισμένο κατάστημα διαθέτει πλήρη γυναικεία συλλογή υποδημάτων και αξεσουάρ, ανδρικά υποδήματα και τσάντες, καθώς και την παιδική σειρά της MIGATO.

 

Δείτε περισσότερα στο www.migato.com.