PUBLI

Η μαρμελάδα SPIN SPAN extra δίνει γεύση στα πρωινά αλλά και στα απογεύματά σας

Η μαρμελάδα SPIN SPAN extra για πάνω από 20 χρόνια βρίσκεται σε κάθε ελληνικό τραπέζι και μας συντροφεύει σε αγαπημένες στιγμές, σε χαλαρά πρωινά, σε ξέγνοιαστα καλοκαίρια! Σε 8 διαφορετικές γεύσεις και με κομμάτια από διαλεχτά φρούτα, είναι εκείνη που γεμίζει γεύση και χρώμα τα πρωινά μας.. και τώρα..  και τα απογεύματά μας.

Η είσοδος της στον τομέα της ζαχαροπλαστικής, δεν θα μπορούσε παρά να είναι η επόμενη κατάκτησή της, και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό! Στο site, spinspan.gr, έχει δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερο section, στο οποίο παρουσιάζονται ευφάνταστες συνταγές για καθημερινά snacks, γλυκά αλλά και φαγητά που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Αυγοφέτες κέικ με μαρμελάδα βερίκοκο, γλυκιά πίτσα με μπανάνες και μαρμελάδα φράουλα, καραβίδες τηγανητές με μαρμελάδα πορτοκάλι, κοτόπουλο με μαρμελάδα βατόμουρο, Pavlova με μαρμελάδα βατόμουρο είναι μόνο μερικές από τις συνταγές που θα σας κάνουν να ξεδιπλώσετε τον chef που κρύβεται μέσα σας!

Η extra ποιότητα της μαρμελάδας SPIN SPAN, η μεστή γεύση τους αλλά και οι αμέτρητες χρήσεις της είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα σας κάνουν να την αγαπήσετε και να την συμπεριλάβετε στο καθημερινό σας διατροφολόγιο! Άλλωστε, ποιος δεν θέλει να συνδυάζει τη γεύση με τα θρεπτικά συστατικά; Ανακαλύψτε τις 8 γεύσεις της μαρμελάδας SPIN SPAN και βρείτε τη δική σας.

Λίγα Λόγια για τη μαρμελάδα SPIN SPAN

Η μαρμελάδα Spin Span Extra περιέχει κομμάτια από διαλεχτά φρούτα. Είναι extra ποιότητας, καθώς 100γρ. μαρμελάδας περιέχουν 55γρ. φρούτων. Οι συνεχείς έλεγχοι, κατά την επιλογή των φρούτων αλλά και οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια της παραγωγής, εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα του προϊόντος. Η μαρμελάδα Spin-Span Extra, δεν περιέχει χρωστικές ή συντηρητικά. Απολαύστε την σε 8 συναρπαστικές γεύσεις.

Φράουλα

 

Η δροσερή γεύση και η φρεσκάδα ολόκληρων κομματιών φράουλας κάνουν τη μαρμελάδα Spin Span Extra Φράουλα διαχρονική και αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους.

Βύσσινο

 

Πλούσια μαρμελάδα Spin Span Extra με τραγανά κομμάτια βύσσινο και χαρακτηριστική εκλεπτυσμένη γεύση, για να συνοδεύει κάθε σας γλυκιά απόλαυση.

Κεράσι

 

Ζωντανή και extra φρουτένια, η μαρμελάδα Spin Span Extra  Κεράσι είναι φτιαγμένη με ολόκληρα κομμάτια κερασιών και δίνει μια νέα πνοή ζωντάνιας στο πρωινό, στο snack ή στο γλυκό σας.

Βερίκοκο

 

Απολαύστε τη λαχταριστή μαρμελάδα Spin Span Extra Βερίκοκο, με βελούδινη γεύση και ολόκληρα κομμάτια από το αγαπημένο σας φρούτο, και δώστε μια διαφορετική γευστική νότα στο πιάτο σας.

Ροδάκινο

 

Λαχταριστή μαρμελάδα Spin Span Extra με γεύση ροδάκινο και ολόκληρα κομμάτια φρούτου, για να δώσει έναν αέρα καλοκαιρινής φρεσκάδας στην κάθε σας μέρα.

4 Φρούτα

 

Συνδυάζοντας τις εξωτικές γεύσεις από 4 εκλεκτά φρούτα, η μαρμελάδα Spin Span Extra 4 Φρούτα θα σας χαρίσει μια συναρπαστική γευστική εμπειρία.

Δαμάσκηνο

 

Με βαθύ χρωματισμό και γλυκιά γεύση, η σπιτική, μυρωδάτη μαρμελάδα Spin Span Extra Δαμάσκηνο δε λείπει από κανένα σπίτι.

Βατόμουρο

 

Η μαρμελάδα Spin Span Extra Βατόμουρο μας ταξιδεύει στη φύση, φτιαγμένη από λαχταριστά βατόμουρα