PUBLI

Η Μαρία Ηλιάκη, Πρόεδρος των Influencer Marketing Awards

Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και δημοφιλής social media influencer Μαρία Ηλιάκη, θα είναι η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των νεοσύστατων Influencer Marketing Awards.

Η Μαρία ήταν από τους πρώτους Influencers στα Social Media- εάν όχι η πρώτη- που ξεκίνησε την παραγωγή content για τις συνεργαζόμενες εταιρείες. Σήμερα, η σελίδα της στο Facebook έχει περισσότερους από 350.000 followers και ο λογαριασμός της στο Instagram περισσότερους από 490.000. Έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρείες όπως, Procter & Gamble, Visa, Huawei, Reebok, Lamda Development (Mediterranean Cosmos) Colgate, H&M, OPAP και πολλές άλλες.

Τα Influencer Marketing Awards διοργανώνονται για πρώτη φορά φέτος από την Boussias Communications, με στόχο να επιβραβεύσουν τον πιο hot τομέα του marketing σήμερα, αναδεικνύοντας τις καλύτερες καμπάνιες, τα πιο δημιουργικά agencies, τα πιο καινοτόμα brands και τους πιο «αποτελεσματικούς» influencers. 

Tα Influencer Marketing Awards θα επιβραβεύσουν τις καλύτερες ενέργειες στις ενότητες:

– Best Influencer Marketing Per Industry

– Best Influencer Marketing Strategy

– Growth & Innovation in Influencer Marketing

– Best Influencers.

Οι μεγάλες διακρίσεις του διαγωνισμού είναι οι:

– Influencer Agency of the Year

– Influencer Μarketer of the Year

– Influencer Brand of the Year

– Influencer of the Year

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 26 καταξιωμένα στελέχη των σημαντικότερων agencies επικοινωνίας της ελληνικής αγοράς, όπως PR Agencies, Digital Agencies, Media Agencies και Διαφημιστικές εταιρείες.

Η τελική προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 30 Οκτωβρίου, ενώ περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο site των βραβείων, www.influencermarketingawards.gr.