PUBLI

H L’Oréal Paris υμνεί τη γυναίκα

Γιορτάζοντας δύο δεκαετίες παρουσίας στη γαλλική Ριβιέρα, εκεί όπου κάθε χρόνο δημιουργεί τα πιο πολυσυζητημένα beauty looks για το κόκκινο χαλί, 7 εκπομπές μεταδόθηκαν ζωντανά από τη θρυλική Croisette με καλεσμένες ηθοποιούς – σύμβολα, πρεσβευτές του πιο iconic brand, που όλοι έχουμε αγαπήσει!

Αναλυτικότερα, το The Worth it Show είναι ένα διαφορετικό, ζωντανό talk show εμπνευσμένο φυσικά από το αξεπέραστο slogan που συνοδεύει τόσα χρόνια την εταιρεία! Με παρουσιάστρια την Ophelie Meunier, τη νέα star της Γαλλικής τηλεόρασης, διάσημες προσωπικότητες τίμησαν και έδωσαν φωνή στις γυναίκες από τη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που κάνει αυτό το σόου όχι μόνο να αξίζει, αλλά και να ξεχωρίζει είναι η προσβασιμότητά τους σε όλο το κοινό και τους θεατές του Φεστιβάλ αλλά και η ζωντανή αναμετάδοση μέσα από τα κανάλια της L’Oréal Paris στα social media. Το The Worth It Show από τη L’ Oréal Paris είναι αυτή η κομβική στιγμή, που το brand κοιτάζει προς το κοινό και αποτίει φόρο τιμής στον κινηματογράφο και την ομορφιά, χαρακτηριστικά που βρίσκονται στο επίκεντρο του DNA του.
 

Έτσι, μέσω αυτής της μοναδικής δημόσιας αγοράς, η L’ Oréal Paris αποφάσισε να ανοίξει μια συζήτηση, έναν δημόσιο διάλογο, για την ενδυνάμωση των γυναικών. Μια ισχυρή στιγμή κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για να φέρει τις φωνές των γυναικών σε όλους και να αποκαλύψει τις γυναίκες πίσω από τις ηθοποιούς, με τις ιστορίες τους, τους θριάμβους τους και τα εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο τους κάνοντας έτσι τον κόπο να αξίζει.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ανάμεσα στις ambassadors του brand βρίσκονται η πιο επιτυχημένη Γαλλίδα ηθοποιός Isabelle Adjani και η ανερχόμενη έτερη Γαλλίδα ηθοποιός Louise Bourgoin. Με τη λαμπερή της παρουσία ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί και η Ελένη Μενεγάκη, ακόμη μια ambassador της L’Oréal Paris, που βρέθηκε στην προβολή του φιλμ “Le Grand Bain” μαζί με την Κάρλα Μπρούνι. Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα ενώ η Jane Fonda, το απόλυτα διαχρονικό είδωλο κατέφθασε στην Croisette ολοκληρώνοντας στις 14/5 το αποκλειστικό ζωντανό πρόγραμμα!