PUBLI

Η Κωτσόβολος γεμίζει για 6η συνεχόμενη χρονιά μία «Κιβωτό» με σχολικά

Το κάλεσμα βρήκε και φέτος την ανταπόκριση από τους εργαζόμενους της Κωτσόβολος, καθώς κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα για την εκκίνηση της νέας σχολικής χρονιάς από το πανελλαδικό δίκτυο της εταιρείας.

Το κάλεσμα βρήκε και φέτος την ανταπόκριση από τους εργαζόμενους της Κωτσόβολος, καθώς κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα για την εκκίνηση της νέας σχολικής χρονιάς από το πανελλαδικό δίκτυο της εταιρείας. Η παράδοση των υλικών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου» από ομάδα εθελοντών της εταιρείας.

Η φιλοσοφία της εταιρείας ξεκινά από τον πελάτη, αλλά πραγματώνεται στο σύνολο της κοινωνίας, υλοποιώντας, μόνο τον τελευταίο χρόνο, πάνω από 70 δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα, έχοντας στο πλευρό της, τους συνολικά 1.400 ενεργούς εθελοντές από το ανθρώπινο δυναμικό της. Οι δράσεις που ολοκληρώνουν αποτελεσματικά το κοινωνικό έργο της εταιρείας είναι το Δεύτερο Σπίτι και το Kode Project που δίνουν πίσω στην κοινωνία αυτό που η εταιρεία έχει αντλήσει τα τελευταία 69 χρόνια.