PUBLI

Η κρυφή γοητεία του πλυσίματος των πιάτων

Το σπίτι θέλει AVA. Το AVA θέλει κάθε σπίτι να είναι γεμάτο με κόσμο! Ευκαιρία λοιπόν για βραδιά στο σπίτι με φίλους! Ο γλυκατζής της παρέας θα φέρει την καλύτερη σοκολατίνα της πόλης, και ο μάγειρας της βραδιάς θα δώσει το είναι του για να φτιάξει το πιο νόστιμο πιάτο. Στη συνέχεια, με το στομάχι γεμάτο και το ηθικό ακμαίο, σειρά έχουν τα επιτραπέζια παιχνίδια.

Μετά το παιχνίδι, οι νικητές για να γιορτάσουν και οι ηττημένοι για να νιώσουν καλύτερα, όλοι θα φάνε λίγη ακόμα σοκολατίνα, προσθέτοντας μερικά πιάτα παραπάνω στο νεροχύτη. Ποιος θα περίμενε όμως ότι, στο τέλος της βραδιάς, αυτός που θα πλύνει τα πιάτα θα ζήσει το προσωπικό του πάρτυ; Πώς; Το AVA, τώρα πιο αποτελεσματικό από ποτέ, μας δείχνει τον τρόπο!

Δικό σας!

Ο καθένας από εσάς κρύβει μέσα του έναν καλλιτέχνη που περιμένει να αναδειχθεί!  Ετοιμάστε τις ρίμες σας, σκαρώστε τη μελωδία και τραγουδήστε πλένοντας τα πιάτα! Πάνω από το νεροχύτη μπορείτε να πρωταγωνιστήσετε στο δικό σας μιούζικαλ με τη γειτονιά να βαθμολογεί τις επιδόσεις σας!

Οι Ολυμπιακοί αγώνες της κουζίνας!

Χρειάζεστε: ένα χρονόμετρο και πολύ γρήγορα χέρια. Μοιράστε τα πιάτα με τη συγκάτοικο ή τον αγαπημένο σας, 3,2,1 και φύγαμε! Το χρυσό μετάλλιο στο «πιο γρήγορο πλύσιμο ταψιού στην πόλη» μπορεί να γίνει δικό σας. Αν, πάλι, μένετε μόνοι, σπάστε το προσωπικό σας ρεκόρ –και όχι τα πιάτα– στο πόσα σκεύη μπορείτε να πλύνετε το λεπτό κάθε φορά που είστε μπροστά από το νεροχύτη. 

Χορεύετε;

Κλασική, τζαζ ή και παραδοσιακή ο καθένας από εσάς έχει τις μουσικές του αδυναμίες! Δυναμώστε την ένταση, ανεβάστε το κέφι και εντυπωσιάστε με τις χορευτικές σας φιγούρες! Το ξέρουμε, είναι ένα περίπλοκο project αλλά δεν σας φοβόμαστε, είστε για τα δύσκολα!

Έγνοιες; Sorry, όχι εγώ!

Κερδίστε λίγο πολυπόθητο “me time” πλένοντας τα πιάτα! Συγκεντρωθείτε στην απλή, επαναλαμβανόμενη διαδικασία που κάνετε με τα χέρια σας και βοηθήστε το μυαλό σας να βάλει ένα στοπ στις κακές σκέψεις και να χαλαρώσει. Δουλειά, οικογένεια, φίλοι, έντονοι ρυθμοί ζωής, το πλύσιμο των πιάτων είναι η ευκαιρία σας για να κατεβάσετε το διακόπτη του μυαλού σας!

AVA και διακόσμηση, μια ιστορία αγάπης

Οραματιστείτε το ιδανικό για εσάς σπίτι! Μήπως έχει διαφορετικές κουρτίνες από αυτές που έχετε; Μήπως ήρθε η ώρα να πείτε ναι σε εκείνη την άνετη πολυθρόνα που θα είναι ιδανική για να διαβάζετε το βιβλίο σας; Θέλετε να εκτυπώσετε την πιο αστεία φωτογραφία των διακοπών σας για να τη βάλετε στον τοίχο απέναντι από το παράθυρο που είναι άδειος; Το πλύσιμο των πιάτων είναι μια μοναδική ευκαιρία για να ακούσετε τη φωνή του εσωτερικού σας διακοσμητή!

Το νέο, σε φόρμουλα και εμφάνιση, AVA είναι εδώ για εσάς! Πιο αποτελεσματικό και γρήγορο από ποτέ, ακόμα και με κρύο νερό, είναι έτοιμο να απογειώσει το πλύσιμο των πιάτων σας! Η νέα του σύνθεση δεν αφήνει κατάλοιπα, διατηρώντας τα πιάτα σας πάντα αστραφτερά και καθαρά, ξεβγάζεται με μεγάλη ευκολία, ενώ έχει την πιο απαλή υφή. Με τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δυο σειρές, το AVA Perle (με χαμομήλι, χαμομήλι & λεμόνι και με χαμομήλι & σύμπλεγμα βιταμινών) και το AVA Action (με λευκό ξύδι, με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο και με λευκό ξύδι & lime) θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει!  Καλέστε άφοβα τους φίλους σας για φαγητό, τη μαμά σας για καφέ και πειραματιστείτε με περίπλοκες συνταγές ζαχαροπλαστικής. Όσο για τη συνέχεια; Οπλίστε τα σφουγγαράκια σας με AVA και δείτε το πλύσιμο των πιάτων να γίνεται παιχνίδι!