PUBLI

Η καμπάνια “Be More Human” της Reebok με κεντρικό πρόσωπο τη Ronda Rousey

Η Reebok παρουσιάζει το νέο κεφάλαιο της καμπάνιας Be More Human. Πρόκειται για το #PerfectNever, το κίνημα που γιορτάζει την ομορφιά των ατελειών και συμβολίζει την πίστη της Reebok στη δύναμη των ανθρώπων να εξελίσσονται. Γυρισμένο από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Anthony Mandler, το αιχμηρό video απαθανατίζει την αθλήτρια Ronda Rousey με τον πιο φυσικό και ρεαλιστικό τρόπο, καθώς αυτή γκρεμίζει την ψευδαίσθηση της τελειότητας και ενθαρρύνει τις γυναίκες να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Άρρηκτα συνδεδεμένη με το γυναικείο fitness, η καμπάνια αυτή εκφράζει τόσο τη διαχρονική δέσμευση της Reebok να ενδυναμώνει την κάθε γυναίκα, όσο και τις αξίες του Be More Human – να ωθείς τον εαυτό σου έξω από τα όρια σου για να μεγαλώνεις ολοένα και περισσότερο τις δυνατότητές σου. Η συγκλονιστική ιστορία ζωής της Rousey είναι ένα αληθινό παράδειγμα του πώς η εσωτερική δύναμη και η αποφασιστικότητα σε παρακινεί να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου.

Πρεσβεύοντας τις αξίες της Reebok σε όλη την καμπάνια, η Rousey αποδεικνύει ότι η αποτυχία έχει πλεονεκτήματα που η τελειότητα δεν μπορεί ποτέ να προσφέρει – νέες εμπειρίες, νέες προκλήσεις και την ελευθερία να ανακαλύψεις τις αληθινές σου δυνατότητες. Υιοθετώντας μια λιτή, φυσική προσέγγιση για να τονίσει τη δύναμη της Rousey, ο σκηνοθέτης Anthony Mandler αναδεικνύει τη μετάβασή της από λαμπερή starlet του Hollywood στην ενστικτώδη, σθεναρή μαχήτρια που αληθινά είναι.

 

 «Υπάρχουν πολλά μη ρεαλιστικά standards που επιβάλλονται σε όλους μας. Πιστεύω ότι είναι καλό να υπάρχουν πρότυπα που λένε “Ξέρεις κάτι, δεν θα είσαι πάντα αρεστός σε όλους αλλά η ζωή συνεχίζεται, μπορείς να αγαπάς εσύ τον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά”» σημείωσε η Rousey στα παρασκήνια της νέας καμπάνιας #PerfectNever.

Ενώ ο πολιτισμός της εποχής μας μάς ωθεί να κοπιάζουμε διαρκώς, αποσκοπώντας στην τελειότητα, το κεντρικό μήνυμα του #PerfectNever είναι το Be More Human της Reebok, που μας ενθαρρύνει να ανακαλύψουμε τα όριά μας και να τα υπερβούμε. Παρόλο που είναι παγκοσμίως γνωστή, η Rousey συνεχίζει να απορρίπτει την ιδέα της τελειότητας και είναι ένα παράδειγμα γυναίκας που αψηφά την πίεση και τις προσδοκίες που συνοδεύουν τη δημοσιότητα. «Η αποδοχή της κριτικής είναι κομμάτι του εαυτού μου», συνέχισε η Rousey. «Οι άνθρωποι είτε με απεχθάνονται είτε με συμπαθούν πραγματικά πολύ. Και εγώ νιώθω καλά με αυτό».

Ο Yan Martin, Vice President of Brand Marketing της Reebok εξηγεί: «Be More Human σημαίνει να δοκιμάζουμε τα όριά μας για να γινόμαστε καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας, να μεταμορφώνουμε όχι μόνο τα σώματά μας αλλά συνολικά τις ζωές μας. Πιστεύουμε ότι οι δυνατότητές μας είναι απεριόριστες – η εξέλιξη του κάθε ανθρώπου είναι διαρκής, σε πνευματικό, συναισθηματικό και κοινωνικό επίπεδο. Η Ronda Rousey αντιπροσωπεύει απόλυτα αυτή την πεποίθηση, καθώς είναι μια αληθινή πρωταθλήτρια που γνωρίζει καλά τους περιορισμούς της τελειότητας. Η Ronda απελευθερώνεται από τα δεσμά του να είναι κανείς τέλειος. Δεν αφήνει τα εμπόδια να ορίζουν το ποια είναι, μάλιστα κάνει το αντίθετο: Τα βλέπει ως ευκαιρίες να τα πάει καλύτερα, να παλέψει καλύτερα και να ωθήσει τον εαυτό της προς την κατάκτηση νέων στόχων».

Η καμπάνια εντάσσεται στο πλαίσιο της πλατφόρμας Be More Human της Reebok, ένα κάλεσμα στους ανθρώπους να αξιοποιούν όλες τους τις δυνατότητες και συνεχίζει την αποστολή του διεθνούς brand να αλλάξει το πώς οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την άσκηση.

Για να δείτε κι εσείς τη γεμάτη αυτοπεποίθηση Ronda σε δράση, επισκεφθείτε το Reebok.com/perfectnever και τη σελίδα μας στο Facebook.