PUBLI

Η Follii Follie σε προσκαλεί να ζήσεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία

Είσαι έτοιμη να ζήσεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία με τη Folli Follie και έξι διεθνείς fashion influencers στα ελληνικά νησιά; Τρεις πολυτελείς προορισμοί στην Ελλάδα θα φιλοξενήσουν σε λίγες μόνο ημέρες τα διάσημα και αγαπημένα κορίτσια της μόδας, που θα καταφθάσουν από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, για να ζήσουν το 35 Experiences by Folli Follie.

Απαράμιλλη λάμψη, ξεχωριστό στιλ, ξέφρενα πάρτι, μοναδικές εμπειρίες, ανέμελη διάθεση και το πιο ευχάριστο κλίμα του καλοκαιριού θα μας μεταφέρει σε ένα γιορτινό σκηνικό γεμάτο λαμπερές εκπλήξεις.

Το αγαπημένο lifestyle brand κοσμημάτων και αξεσουάρ, που ξεκίνησε την επιτυχημένη του πορεία από την Ελλάδα για να μεταδώσει το λαμπερό του στυλ σε ολόκληρο τον κόσμο, καλεί όλους τους nλάτρεις της μόδας να συμμετέχουν στο 35 Experiences by Folli Follie.

Έξι international influencers δίνουν ραντεβού την Πέμπτη 15 Ιουνίου στην Ελλάδα και με σημείο εκκίνησης την Αθήνα και τελικό προορισμό τα κοσμοπολίτικα νησιά του Αργοσαρωνικού, καλούνται να ζήσουν 35 ξεχωριστές εμπειρίες ανακαλύπτοντας τις νέες συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ της Folli Follie.

Ετοιμάσου να παρακολουθήσεις ζωντανά μέσω live streaming στον επίσημο λογαριασμό της Folli Follie στο Instagram όλες τις λαμπερές στιγμές των αγαπημένων fashion influencers και να περιηγηθείς μαζί τους στους πιο exclusive προορισμούς με ξεχωριστό στιλ.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά την περσινή επιτυχία του πρώτου Folli Follie Island Hopping που κέντρισε το παγκόσμιο ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας, η Folli Follie γιορτάζει την 35η επέτειο της μαζί με τις πιο αγαπημένες διεθνείς fashion influencers εκεί από όπου ξεκίνησε τη λαμπερή πορεία της, την Ελλάδα!