PUBLI

Η επίσημη παρουσίαση της νέας γυναικείας συλλογής ρολογιών OMEGA

Σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, εμπνευσμένο από τα χαρακτηριστικά και την αισθητική της νέας συλλογής, εκπρόσωποι των media, fashion bloggers και σημαντικά πρόσωπα από το χώρο της μόδας, είδαν από κοντά τον κομψό σχεδιασμό, τις εξαιρετικές λεπτομέρειες και την ποικιλία χρωμάτων που διαθέτουν τα λουριά και τα καντράν των ρολογιών της συλλογής Trésor, η οποία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Οι προσκεκλημένοι είχαν επίσης τη δυνατότητα να ανακαλύψουν, με τη βοήθεια των εκπροσώπων της OMEGA, λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή, τον σχεδιασμό, τον μηχανισμό μπαταρίας και άλλες σημαντικές πληροφορίες.

Το πρόσωπο της νέας γυναικείας συλλογής De Ville Trésor είναι η Kaia Gerber, την οποία υποδέχτηκε επίσημα η οικογένεια της OMEGA στην εκδήλωση “Her Time” τον Σεπτέμβριο του 2017, την περίοδο του διεξαγόταν και η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. 

Η νέα συλλογή Trésor προσφέρει έναν κλασικό σχεδιασμό σε συνδυασμό με μία πραγματικά μοντέρνα αισθητική. Το κάθε μοντέλο ξεχωρίζει για τη λεπτή του κάσα, η οποία διατίθεται στα μεγέθη των 39 mm και των 36 mm. Το σπουδαιότερο είναι ότι η συλλογή διαθέτει το πνεύμα της γυναικείας Ωρολογοποιίας της OMEGA, τιμώντας την αξιοσημείωτη ιστορία της και δημιουργώντας παράλληλα τα υψηλότερης ποιότητας και πιο γοητευτικά ρολόγια για τις γυναίκες του σήμερα.

 

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν και στις δύο πλευρές της κάσας μια σειρά διαμαντιών σε καμπυλωτό σχήμα, καθώς και ένα διαμάντι τοποθετημένο στην κορώνα του ρολογιού. Μία επιπλέον λεπτομέρεια που πρόσθεσε η OMEGA στην κορώνα είναι ένα λουλούδι που σχηματίζεται από πέντε λογότυπα της Μάρκας, μέσα σε κόκκινο κεραμικό υλικό. Τα ρολόγια ξεχωρίζουν επίσης για τους λατινικούς αριθμούς που περιβάλλουν με κομψότητα το καντράν.

 

Σε αυτήν τη συλλογή είναι διαθέσιμα συνολικά 9 διαφορετικά μοντέλα. Περιλαμβάνονται κάσες από ανοξείδωτο ατσάλι ή από χρυσό Sedna™ των 18Κ, και διαθέτουν υφασμάτινα ή δερμάτινα λουριά. Επίσης, τα καντράν διατίθενται σε μία ποικιλία χρωμάτων: μαύρο, γκρι-μπεζ, λευκό, μπλε, ασημί ή φίλντισι. Ως τελευταία πινελιά, σε κάθε μοντέλο Trésor, η OMEGA έχει συμπεριλάβει ένα ειδικό πίσω μέρος κάσας, σε μορφή καθρέφτη, που περιλαμβάνει το σχέδιο “Her Time’’.