PUBLI

Η επανάσταση στο παγωτό: Τώρα η εμπειρία KINDER σε παγωτό

Όταν ενώνονται δύο κορυφαία ονόματα, όπως η Unilever και η Ferrero, δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε μία ασύγκριτη παγωτο-απόλαυση!

Για τη νέα της σειρά η KINDER βασίζεται στην ιστορία και την εμπειρία της, την οποία συνδυάζει με τους πιο δημοφιλείς, στη χώρα μας, τύπους παγωτού: πύραυλος, σάντουιτς και ξυλάκι. Να θυμίσουμε ότι και η Unilever πρωταγωνιστεί στην κατηγορία, καθώς διαθέτει – μεταξύ άλλων – τη γνωστή και δημοφιλή μάρκα Algida.

Τα νέα παγωτά περιέχουν χαρακτηριστικά συστατικά που συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία KINDER απόλαυσης. Μια πρόταση αφιερωμένη στα παιδιά –με απίθανη γεύση, μικρές μερίδες και συμβατή με τα αυστηρά διατροφικά κριτήρια της Unilever για την παραγωγή παιδικών παγωτών με τη σήμανση “Υπεύθυνα Φτιαγμένο για τα Παιδιά”, καθώς και μια πρόταση Kinder Bueno για το ευρύτερο κοινό.

 

Παγωτό ξυλάκι KINDER

Συνδυάζει παγωτό γάλακτος, με πλήρες παστεριωμένο γάλα, και επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος. Το παγωτό ξυλάκι KINDER διατίθεται σε ατομική συσκευασία και σε πολυσυσκευασία των 10 τεμαχίων.

Παγωτό σάντουιτς KINDER

Όπως όλα τα προϊόντα KINDER, βασίζεται στα καλά συστατικά. Κρεμώδες παγωτό γάλακτος από 40% πλήρες παστεριωμένο γάλα, ανάμεσα σε δύο απολαυστικά μπισκότα από πέντε διαφορετικά δημητριακά. Το παγωτό σάντουιτς KINDER είναι το νέο σνακ για το απογευματινό διάλειμμα των παιδιών και διατίθεται σε ατομική συσκευασία και πολυσυσκευασία 6 τεμαχίων για όλη την οικογένεια.

Παγωτό πύραυλος KINDER Bueno

Η διάσημη μπάρα φουντουκιού KINDER Bueno κυκλοφορεί τώρα και σε πύραυλο.  Μοναδικό παγωτό φουντούκι και λαχταριστό σιρόπι σοκολάτας γάλακτος, γίνονται ένα σε ένα τραγανό χωνάκι, που απογειώνεται με ένα δίσκο κρέμας φουντουκιού Ferrero και κομμάτια σοκολάτας στην κορυφή. Το παγωτό πύραυλος KINDER Bueno διατίθεται σε ατομική συσκευασία και σε μια πρακτική πολυσυσκευασία 4 τεμαχίων.

Μπάρα παγωτού KINDER Bueno

Οι οπαδοί των KINDER Bueno θα ενθουσιαστούν! Η μοναδική μπάρα Bueno διατίθεται τώρα σε και παγωτό: λαχταριστό παγωτό με πλούσια γεύση φουντουκιού και ρευστή καρδιά φουντούκι, επικαλυμμένη με πλούσια σοκολάτα γάλακτος. Η μπάρα παγωτού KINDER Bueno διατίθεται σε ατομική συσκευασία.

Παγωτό KINDER Joy

Το χαρακτηριστικό KINDER Joy σε σχήμα αυγού διατίθεται πλέον και σε παγωτό. Περιέχει απίθανο παγωτό γάλακτος με σιρόπι σοκολάτας, σε κυπελάκια με απίθανες καλοκαιρινές εκπλήξεις! Το παγωτό KINDER Joy διατίθεται σε ατομική συσκευασία.

Τα νέα παγωτά KINDER θα κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά από τον Μάρτιο. Οι ατομικές συσκευασίες θα διατίθενται αποκλειστικά στην Out of home αγορά, ενώ οι πολυσυσκευασίες θα πωλούνται μόνο στα super market.