PUBLI

Η ARTDECO σας προσκαλεί σε … safari την Παρασκευή 18 Μαΐου στο Hondos Center στην Γλυφάδα

Μια εμπειρία safari, εμπνευσμένη από τη νέα καλοκαιρινή σειρά Savanna Spirit της μάρκας makeup ARTDECO, περιμένει τους επισκέπτες του Hondos Center στην Γλυφάδα (Αγ. Κωνσταντίνου 2) την Παρασκευή 18 Μαΐου από τις 18:00 έως τις 21:00, στο corner της μάρκας.

Ο international makeup artist της ARTDECO, Macedonio Bezzera, θα αποκαλύψει τη νέα καλοκαιρινή σειρά Savanna Spirit, η οποία είναι εμπνευσμένη από την ομορφιά της Αφρικής και θα μυήσει τους επισκέπτες στα μυστικά του εκθαμβωτικού bronze καλοκαιρινού μακιγιάζ με μια live επίδειξη makeup.

Στο event που είναι ανοικτό στο κοινό, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χρωματιστά soft drinks εμπνευσμένα από τη σειρά Savanna Spirit και φυσικά να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα της καλοκαιρινής συλλογής, με πρωταγωνιστή το best seller Spray On Leg Foundation. Παράλληλα, με αγορές προϊόντων ARTDECO κατά τη διάρκεια του event, οι επισκέπτες θα κερδίζουν μοναδικά δώρα ομορφιάς.

 

Την Παρασκευή 18 Μαΐου από τις 18:00 έως τις 21:00, η ARTDECO σας καλεί στο Hondos Center στην Γλυφάδα, για να ανακαλύψετε το δικό σας “Savanna Spirit” look και να κερδίσετε προσωπικά tips μακιγιάζ αλλά και υπέροχα δώρα από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή.