PUBLI

Γιατί και το 10th Street Mode Festival είναι και γυναικεία υπόθεση

Καμιά γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στον χορό, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Άλλες προτιμούν να το κάνουν στις εξόδους τους, άλλες στο ντους, άλλες σαν χόμπι και κάποιες άλλες επαγγελματικά.

Όσο για τα είδη χορού, είναι τόσο πολλά που καλύπτουν κάθε γούστο και επιθυμία. Τι συμβαίνει όμως με εκείνα τα κορίτσια που επιλέγουν να χορεύουν στον δρόμο, σε καυτά beats και δυνατούς ρυθμούς;

 

Το Street Mode Festival, αγκαλιάζοντας κάθε πηγή της street κουλτούρας και κάθε τρόπο έκφρασης της, φιλοξενεί από το 2016 τον πρώτο διαγωνισμό χορού γυναικών Female All Style Battle, στον οποίο 16 χορεύτριες μάχονται με τις πιο δυνατές τους φιγούρες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, σε πανελλήνια εμβέλεια.

 

Φέτος, το Female Battle θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 01/09, με τα προκριματικά να ξεκινούν στις 17:00 και τον τελικό στις 21:30, ενώ επί σκηνής θα αγωνιστούν οι:

1.ELLI

2.KATIE

3.MAGDA POUR

4.TITANIA

5.LIBERTY

6.DANAI CHAN

7.KID CAT

8.EIRINI DAM

9.SOPHIA LAZO

10.ANNA ZAFEIRAKI

11.MARIA DAOUKOPOULOU

12.MARILENA

13.SOPHIA

14.CHRISTINA ZOUL

15.NICOLE MOUR

16.ELIN

Όσο για τις κριτές της βραδιάς, θα είναι τρεις από τις καλύτερες Ελληνίδες χορεύτριες hip hop, η Kalli (Flying Steps – Thessaloniki), η Serenity (Motherfunckerz – Thessaloniki) και η Maria Molari, οι οποίες έχουν διακριθεί τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, με την τελευταία να αποτελεί την νικήτρια του περυσινού Female Battle.