PUBLI

Game Changer in Women of Influence: Το κορυφαίο συνέδριο έρχεται για 2η χρονιά

H επιτυχημένη σειρά συνεδρίων Game Changer θα παρουσιάσει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Women of Influence, στις 05 Φεβρουαρίου στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση. Το συνέδριο διοργανώνεται από την 24MEDIA σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας, Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ.

Το συνέδριο φιλοδοξεί, μετά την περσινή του επιτυχία, να αναδείξει τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής των γυναικών στην οικονομία και την κοινωνία και παράλληλα να συμβάλλει στην αλλαγή της νοοτροπίας που εμποδίζει την πρόσβαση των γυναικών σε θέσεις υψηλής επιρροής και κύρους.

Το συνέδριο Game Changer in Women of Influence, θα φιλοξενήσει κορυφαίες προσωπικότητες της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συμμετέχουν σε μια δυναμική συζήτηση για τα επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Μεταξύ των επιβεβαιωμένων ομιλητών του συνεδρίου είναι οι: Φωτεινή Κούβελα, Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Xρήστος Χωμενίδης, Συγγραφέας, Έλενα Παπαδοπούλου, Chief Officer Ανθρώπινου Δυναμικού, Όμιλος ΟΤΕ, Μιχάλης Μασουράκης, Επικεφαλής Οικονομολόγος, ΣΕΒ, Δόμνα Μηχαηλίδου, Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε θέματα μεταρρυθμίσεων, Τερέζα Μεσσάρη, Γενική Διευθύντρια Οικονομικών & Εργασιών, Εθνική ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ, Μανώλης Θεοδωράκης, HR Director Greece & Balkans, Toyota Hellas, Δανάη Μπεζαντάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Navigator Shipping Consultants,  Charlotte Sammelin, Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα, Χριστίνα Σακελλαρίδη, Πρόεδρος, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, Μαρία Παπάζογλου, Carreer & Life Coach.

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων και του Ελληνοσουηδικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (Hellenic Swedish Chamber of Commerce).

Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι η Direction Business Network με τα Business Today, AdBusiness, advertising.gr, businessnews.gr, η Huffpost Greece και το Ladylike.gr.