Ένα ταξίδι #apoagapi

Κάποιες φορές, το μόνο που αρκεί είναι να ευχηθείς κάτι που θέλεις πολύ και τότε αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ειδικά όταν είσαι μαμά και δεν θέλεις να λείψεις από καμία «πρώτη» στιγμή στη ζωή του παιδιού σου.

Μία τέτοια ευχή έκανε και η Βάσω. Να είναι κοντά στην κόρη της Ιωάννα σε μια πολύ σημαντική στιγμή της ζωής της. Στην αποφοίτησή της. Για την Βάσω δεν ήταν εύκολο να ταξιδέψει από την Αλεξανδρούπολη στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ. 8,735 χιλιόμετρα είναι πολλά. Μπορεί όμως η απόσταση να αποτελέσει εμπόδιο για μια μαμά; Όταν όλα γίνονται #apoagapi η απάντηση είναι όχι.

Η Βάσω ήταν μία από τις μαμάδες που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα με τη βοήθεια της Amita. Ήθελε η κόρη της, η οποία κατάφερε να σπουδάσει μόνη της με υποτροφία, να μην νιώθει μόνη την ημέρα της αποφοίτησής της. Επισκέφθηκε την ειδική πλατφόρμα www.apoagapi.gr που με αγάπη δημιούργησε η Amita για όλες τις μαμάδες που θέλουν, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα λόγω υποχρεώσεων ή άλλων περιορισμών να βρεθούν δίπλα στα παιδιά τους σε σημαντικές, πρώτες στιγμές και δήλωσε τη στιγμή που δεν ήθελε να χάσει. Η Amita βρήκε τον τρόπο ώστε να βρεθεί στην Ιντιάνα και να γίνει η ευχή της Βάσως πραγματικότητα, κάνοντας την πιο ευχάριστη έκπληξη στην κόρη της.

Η Βάσω μοιράστηκε με την ομάδα της Amita όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία αποφοίτησης της Ιωάννας και η Amita επικοινώνησε με το Πανεπιστήμιο της Ινδιανάπολης. Οι υπεύθυνοι του Πανεπιστημίου βοήθησαν σημαντικά με πληροφορίες για την τελετή της αποφοίτησης αλλά και με τρόπους που μπορούσε να υλοποιηθεί η έκπληξη.

H Amita, φρόντισε ώστε η Βάσω να ταξιδέψει στην Ινδιανάπολη και να μείνει σε άλλη περιοχή, ώστε να μην συναντηθεί τυχαία με την κόρη της. Η ομάδα και το συνεργείο που συνόδευαν την Βάσω, επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο για να οργανώσουν τη ροή της έκπληξης στην οποία συμμετείχε και η προπονήτρια της Ιωάννας. Το βράδυ πριν από τη μεγάλη μέρα της αποφοίτησης, η Βάσω ταξίδεψε στο TerreHaute, την περιοχή στην οποία βρίσκεται το πανεπιστήμιο, αποφεύγοντας βέβαια οποιαδήποτε συνάντηση με την Ιωάννα!

 

Την ημέρα της αποφοίτησης, η προπονήτρια συναντήθηκε με την Ιωάννα και συζητούσαν σχετικά με την τελετή. Μόλις δόθηκε το σχετικό σύνθημα, η προπονήτρια έκλεισε τα μάτια της Ιωάννας και της είπε ότι την περιμένει μία έκπληξη! Τότε εμφανίστηκε μπροστά της η μητέρα της και αποκαλύφθηκαν όλα. Μητέρα και κόρη αγκαλιασμένες και συγκινημένες μοιράστηκαν μια πολύ τρυφερή, οικογενειακή στιγμή. Γεμάτη περηφάνια, η Βάσω ήταν εκεί, για να χειροκροτήσει και να χαρεί μαζί με την κόρη της, τη στιγμή της αποφοίτησης, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα! 

Πίσω από κάθε σημαντική στιγμή του παιδιού σου, είσαι πάντα εσύ! Είσαι δεν είσαι εκεί.

Αναγνωρίζοντας ότι πολλές φορές οι σύγχρονες μητέρες προσπαθούν να ανταποκριθούν στους διαφορετικούς τους ρόλους και δεν έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται πάντα δίπλα στα παιδιά τους σε σημαντικές στιγμές, η Amita, πάντα δίπλα στη μητέρα, τη βοηθά να είναι εκεί.

Μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα www.apoagapi.gr, η Amita κάνει πράξη την υποστήριξή της, βοηθώντας τις μητέρες «ηρωίδες» να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να μπορέσουν να είναι εκεί. Οι μητέρες έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν μία σημαντική στιγμή ή «πρώτη φορά» του παιδιού τους που δεν θέλουν να χάσουν και η Amita θα προσπαθήσει να βρει τον τρόπο ώστε η ευχή τους να γίνει πραγματικότητα!

Η Amita, που συμπορεύεται με τη μητέρα για περισ ότερες από 3 δεκαετίες, είναι συνέχεια στο πλευρό της, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες και τις επιθυμίες της.

Για όλες τις μητέρες που αγωνίζονται κάθε μέρα να κάνουν τα πάντα με χαμόγελο και να μη στερήσουν τίποτα από τα παιδιά τους, η Amita είναι εκεί, πάντα από αγάπη!

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ