PUBLI

Ένα ολοκαίνουργιο STUDIO KOSTA BODA ILLUM άνοιξε μόλις στο Ν.Ψυχικό

Τα STUDIO KOSTA BODA ILLUM υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι με ένα ολοκαίνουργιοflagship store στο Ν. Ψυχικό, στη διεύθυνση Λ. Κηφισίας 322, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στην ιστορία τους και ανατρέποντας τα δεδομένα στον εμπορικό χάρτη της διακόσμησης του σπιτιού.

Το νέο κατάστημα έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη επιμέλεια, με σκοπό να αναδείξει με τον πιο αρμονικό τρόπο τους δύο πυλώνες που καθιστούν τα STUDIO KOSTA BODA ILLUM μοναδικά στο είδος τους. Την μακρόχρονη ιστορία και αξιοπιστία τους, χάρη στην οποία τα εμπιστεύονται ως αποκλειστικούς αντιπροσώπους των πολυτελών συλλογών τους περισσότεροι από 30 κορυφαίοι διεθνείς Οίκοι, μεταξύ των οποίων ο Οίκος Kosta Boda, ο Οίκος Lalique, η Royal Copenhagen και η Robbe & Berking, αλλά και την ικανότητά τους να αφουγκράζονται και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σημερινής εποχής που απαιτεί ποιότητα προσιτή ακόμα και για το πιο μικρό budget.

 

Έτσι, δημιουργήθηκε στο Ν. Ψυχικό ένας μοντέρνος, minimal αισθητικής αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακός ενιαίος χώρος 200τμ, διαμορφωμένος ως shop-in-shop με 5 θεματικά corners, στον οποίο ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί ανάμεσα σε πάνω από 3.000 μοναδικά σχέδια και με τη βοήθεια ειδικών συμβούλων να ανακαλύψει τα είδη διακόσμησης & κουζίνας που εκφράζουν το προσωπικό του στυλ, να κάνει έξυπνους & οικονομικούς συνδυασμούς και να αναζητήσει τα ιδανικότερα δώρα για κάθε περίσταση και για κάθε οικονομική δυνατότητα.

 

Πιο συγκεκριμένα, το νέο κατάστημα περιλαμβάνει Lalique corner, στο οποίο φιλοξενείται η μεγαλύτερη συλλογή του κορυφαίου πολυτελούς Οίκου στην Ελλάδα, τμήμα με τα χρωματιστά κρυστάλλινα αντικείμενα της Kosta Boda, ένα τμήμα με επάργυρα αντικείμενα για το στρώσιμο του επίσημου τραπεζιού και είδη bar, έναν χώρο με πλούσια συλλογή από πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπήρουνα και τέλος ένα ξεχωριστό corner με χρηστικά καθημερινά αντικείμενα όπως σκεύη μαγειρικής και κουζίνας αλλά και όλα όσα χρειάζονται για ένα απλό αλλά καλαίσθητο τραπέζι για φίλους.

Για όλους εσάς που η ανανέωση του σπιτιού σας αποτελεί τρόπο έκφρασης, ζήστε την εμπειρία του νέου καταστήματος STUDIO KOSTA BODA ILLUΜ και μεταμορφώστε ακόμα και τις πιο απλές καθημερινές σας στιγμές με κομψότητα και φαντασία, όποιο κι αν είναι το budget σας.