PUBLI

Ένα λαμπερό βράδυ από τη Swarovski, με τη νέα συλλογή “Urban Fantasy”

Η Swarovski Hellas παρουσίασε τη νέα συλλογή κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ της, για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2017/18 σε μία εκδήλωση εμπνευσμένη από λαμπερές πόλεις γεμάτες αντιθέσεις. Εκεί, το μοντέρνο στυλ συναντά τη θηλυκότητα, το ροκ στοιχείο βρίσκει την διαχρονική γυναίκα, και η χαρά γίνεται γιορτή!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Ιουνίου στο Skyfall bar με φόντο τη μαγευτική Αθήνα. Τα έντονα φώτα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την δυναμική χειμερινή συλλογή, η οποία είναι γεμάτη από παιχνιδιάρικη διάθεση. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών άνθρωποι από το χώρο της μόδας, δημοσιογράφοι, fashion editors, fashion bloggers και στυλίστες. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν οι Tάμτα, Μαίρη Συνατσάκη, Ευαγγελία Αραβανή, Ελένη Τσολάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ζέτα Δούκα, Άννα Μαρία Βελλή, Ευαγγελία Συριοπούλου, Ελένη Βαίτσου, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Τζούλη Τσόλκα, Λίλα Μπακλέση, Ιωάννα Πηλιχού, Έλενα Τσαγκρινού, Βασίλης Κουμεντάκος, Δημήτρης Ίσαρης από τους OTHERVIEW, Άννα Μενενάκου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Ευαγγελία Μουμούρη, Γιάννα Παπαγεωργίου, Σύλβια Δελικούρα, Εύη Δαέλη, Ελένη Καρακάση, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Ναταλία Κηρύκου, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Ναταλία Δήμου, Λένα Δροσάκη, Γεωργία Γεωργίου, Έλενα Ασημακοπούλου, Νάνσυ Παραδεισανού, Αναστασία Τσιλιμπίου, Μαριάντα Πιέριδη, Κλέλια Πανταζή και Μάντυ Περσάκη και ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης. Τις εντυπώσεις έκλεψε η κα Anouchka Rafail Swarovski που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και μάγεψε με την παρουσία της.

 

Οι φίλοι της Swarovski που τίμησαν με την παρουσία τους το ξεχωριστό event, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό σόου από την εντυπωσιακή Courtney Parker και τις 3 χορεύτριες που την συνόδεψαν. Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε η λαμπερή τραγουδίστρια, ήταν και το Diamonds της Daya, που ντύνει τις τηλεοπτικές καμπάνιες της Swarovski. Η βραδιά τελείωσε με ένα λαμπερό πάρτι κάτω από τον αστικό ουρανό που γέμισε με πυροτεχνήματα και τις απόλυτες μουσικές επιλογές της Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

 

Τα κοσμήματα της συλλογής για τη νέα σεζόν, αντιπροσωπεύουν διαφορετικά είδη στυλ που απευθύνονται στη ρομαντική γυναίκα, τη ροκ, εκείνη που κρύβει μία glamourous πλευρά, αλλά και την διαχρονική κλασσική γυναίκα. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν σε ποιο στυλ της πολυδιάστατης γυναίκας της Swarovski ανήκουν, επιλέγοντας κοσμήματα που ταιριάζουν στην δική τους μοναδική προσωπικότητα.

 

Η Nathalie Colin, Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski αναφέρει: «Καθημερινά, από το πρωί έως το βράδυ, η πόλη πάλλεται από ζωντάνια. Αυτή ακριβώς τη δημιουργική ενέργεια που αποπνέει η πόλη μετουσίωσα σε σχέδια κοσμημάτων. Η συγκεκριμένη συλλογή αντιπροσωπεύει το δημιουργικό μου όραμα για το brand, καθώς δείχνει σεβασμό και αναδεικνύει την ξεχωριστή κληρονομιά της Swarovski. Για εμάς τις γυναίκες, Swarovski σημαίνει σύγχρονη πολυτέλεια, με συναρπαστικές καινοτομίες».