Δοκιμάσαμε τη νέα Black & White συλλογή της Nike και την ερωτευτήκαμε

Είδαμε πρώτες τη νέα συλλογή Black & White, στο Nike Store στο Χαλάνδρι.

Για τη Nike, πηγή έμπνευσης δεν αποτελούν μόνο οι σπουδαίες αθλήτριες της αλλά και η κάθε γυναίκα που είναι δραστήρια, αθλητική, τολμηρή και θέλει να νιώθει μοναδική και άνετη σε κάθε περίσταση. Γι’ αυτό το λόγο, η Nike προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στις  γυναίκες που θέλουν να βάλουν την άσκηση στη ζωή τους, παρέχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και την κατάλληλη εφαρμογή για άσκηση.

Η νέα συλλογή Black & White ξεχωρίζει για το διαχρονικό συνδυασμό μαύρου και λευκού αναδεικνύοντας τη μοναδική πλευρά κάθε γυναίκας. Προσφέρει άνεση και στήριξη ενώ κάθε κομμάτι της συλλογής συνδυάζεται με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους για στυλ τόσο στην προπόνηση όσο και στην καθημερινότητα της. 

 

Η αξιοπιστία και καινοτομία της Nike σε ό,τι αφορά την κορυφαία τεχνολογία των αθλητικών ρούχων συνδυάζεται με απαράμιλλο design υψηλής αισθητικής. Κολάν, αθλητικοί στηθόδεσμοι, μπλουζάκια και σορτς προπόνησης σε black & white συνδυασμούς αναδεικνύουν κάθε σώμα προσφέροντας άνεση και στήριξη.

Εμείς δοκιμάσαμε πρώτες τη νέα συλλογή και δηλώνουμε ήδη ερωτευμένες μαζί της.

 

Εκτός από τη συλλογή, αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον δεν ήταν άλλο από το Nike+ Training Club app, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε όλους να γυμνάζονται με το ρυθμό που τους εξυπηρετεί χωρίς τους περιορισμούς της τοποθεσίας ή του χρόνου. Μια δωρεάν εφαρμογή για το κινητό, η οποία προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα προπονήσεων, ισορροπώντας την ένταση και την αποκατάσταση με βάση το επίπεδο του χρήστη και τους στόχους του. Όλες οι προπονήσεις φέρουν την υπογραφή των Nike Master Trainers, ενώ είναι εμπνευσμένες από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο.

Η Nike επιδιώκει κάθε φορά να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των γυναικών και να τους δίνει το κίνητρο να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να πουν απλά … just do it!

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ