PUBLI

Desigual “Colour me” – συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019

Το κόκκινο είναι το πάθος και το συνδυάζουμε με το Μεξικό, τα καρυκεύματα και τα χρυσά ηλιοβασιλέματα.

Πήραμε τα πιο παθιασμένα στοιχεία του και δώσαμε στα ρούχα μας μια δόση από την αίσθηση του πολιτισμού των Αζτέκων.

 

Το μπλε, που αντιπροσωπεύει την ηρεμία και την ευφυΐα, μάς ταξιδεύει στα βόρεια της Αφρικής, μεταξύ του Μαρόκου και του Μαρακές. Οι βαφές, οι αγορές και οι άνθρωποι, μας οδήγησαν σε πιο χαλαρά ενδύματα, στα οποία το μπλε είναι βασικό στοιχείο.

Το κίτρινο είναι η γνώση και η μάθηση. Μάς ταξιδεύει στην Ινδία, όπου βρήκαμε την έμπνευση στις γεύσεις και στα αρώματα.

Το πράσινο είναι οι τροπικοί κύκλοι. Είναι η ζούγκλα. Είναι η θάλασσα. Οι τροπικοί κύκλοι μάς μεταφέρουν στο σημείο από όπου ξεκινά το καλοκαίρι, εκεί που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και τα ρούχα γίνονται ελαφρύτερα.

Μέσα από τα ρούχα της συλλογής SS19, θέλουμε να σας γοητεύσουμε

με τα χρώματα, τις αισθήσεις, τους τόπους και τις γεύσεις που μας ενέπνευσαν. Η συλλογή έχει δύο βασικά σημεία: τη δημιουργία νέων σχεδίων και τον εκσυγχρονισμό του DNA μας. Ολοκληρώσαμε λοιπόν και τις δύο αυτές πτυχές και δημιουργήσαμε εμφανίσεις για όλα τα γούστα.

Αφοσιωθήκαμε στην άνεση, με ευκολοφόρετα ρούχα που μπορούν να

συνδυαστούν ελεύθερα για να καλύψουν κάθε στιγμή της ημέρας. Προτιμήσαμε πιο φαρδιά ρούχα και υποδήματα για κάθε έδαφος: παπούτσια περιπάτου. Έχουμε προσδώσει αξία με νέα κεντήματα και ενσωματώσαμε το lurex ως ένα εντυπωσιακό στοιχείο που διατρέχει ολόκληρη τη συλλογή. Επιστρέφουμε στις ρίζες μας και επαναφέρουμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες μας. Τα ρομπότ, η logomania και το εμβληματικό μας μπουφάν Mickey είναι όλα εδώ. Με λίγα λόγια, αναβαθμίσαμε τα κλασσικά μας σχέδια και δημιουργήσαμε νέα, βασισμένα στις τάσεις της αγοράς.