PUBLI

CALVIN KLEIN WOMEN :Το νέο άρωμα του οίκου CALVIN KLEIN από τον Raf Simons

Ο οίκος CALVIN KLEIN εμπνέεται από την πολύπλευρη ταυτότητα της σύγχρονης θηλυκότητας,- από την ισχυροποιημένη πραγματικότητα των σύγχρονων γυναικών και τις μυριάδες ερμηνείες τους – για να εφεύρει ένα νέο άρωμα, το πρώτο άρωμα που δημιουργήθηκε από τον Raf Simons, Chief Creative Officer Calvin Klein: το CALVIN KLEIN WOMEN.

Μια γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό της, αντλεί έμπνευση από παντού. Το CALVIN KLEIN WOMEN εμπνέεται από την έμφυτη πολυμορφία, από τον πλουραλισμό σε συνδυασμό με την ατομικότητα, από την ελευθερία, από την ιδέα του να αντιστέκεσαι στους ορισμούς και να ζεις με βάση τους δικούς σου κανόνες. Από τη συλλογική ατομικότητα που ενώνει όλες τις γυναίκες.

Το μήνυμα του CALVIN KLEIN WOMEN μιλάει σε πολλά κοινά. Μιλάει στις γυναίκες παγκοσμίως, ένα άρωμα που υποδηλώνει τις πολλαπλές ταυτότητες που παρουσιάζουν. Οι γυναίκες κρύβουν περισσότερες από μια προσωπικότητες, με την έμφυτη ελευθερία να ανακαλύπτουν τον εαυτό τους όπως και όταν το κρίνουν σκόπιμο. Είναι ταυτόχρονα ένα άτομο που γίνεται μέρος μιας ομάδας.

Η κληρονομιά της δημιουργικότητας για τον Οίκο CALVIN KLEIN δεν αντικατοπτρίζει μόνο τον πολιτισμό αλλά συγχρόνως τον καθορίζει.

Το CALVIN KLEIN WOMEN αντανακλά μια δυναμική και πολύπλευρη θηλυκότητα που αντικατοπτρίζει το δημιουργικό πνεύμα του Raf Simons και μια νέα εποχή για τον οίκο CALVIN KLEIN.

Η διαφημιστική καμπάνια του CALVIN KLEIN WOMEN πουδημιουργήθηκε αποκλειστικά με τη συμμετοχή γυναικών, προβάλει διαχρονικά εμβληματικές γυναίκες και παράλληλα τιμά της ηρωίδες του σύγχρονου πολιτισμού.

#IAMWOMEN