PUBLI

BOXEAT: Το εξατομικευμένο concept υγιεινής διατροφής

Η υγιεινή διατροφή είναι θέμα που μας αφορά όλους και μάλιστα όλο το χρόνο και όχι μόνο τώρα που ήρθε το καλοκαίρι!  Γι’ αυτό η ομάδα της BΟΧΕΑΤ έφερε πριν έξι μήνες  στην Ελλάδα ένα νέο concept, βασισμένο στη φιλοσοφία του Wellness & Fitness, που συνδυάζει την υγιεινή διατροφή με την άσκηση και έχει ως στόχο να βελτιώσει συνολικά τη ζωή και την υγεία μας.

Με τη συγκεκριμένη πρόταση η έννοια της υγιεινής διατροφής αποσυνδέεται από εκείνη της απλής «δίαιτας». Η διατροφή μετατρέπεται  πρώτα απ’ όλα σε τρόπο ζωής.  Οι ειδικοί της BOXEAT αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζεται κανείς να στερηθεί την απόλαυση του καλού φαγητού ή να χάνει πολύτιμο χρόνο προκειμένου να τρέφεται ισορροπημένα και υγιεινά.

Η ολοκληρωμένη λύση της BOXEAT προσφέρει τα πάντα:

Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε ενός, σχεδιασμένο από ειδικό διατροφολόγο.

Πέντε πλήρη, gourmet γεύματα ημερησίως με ποικιλία γεύσεων, με φρέσκα ελληνικά υλικά και superfoods, μαγειρεμένα από ταλαντούχους Σεφ λίγο πριν την παράδοση.

Εξειδικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης –boxfit- σχεδιασμένο από τους καλύτερους trainers.

Όλα αυτά, χωρούν στο «κουτί» της BOXEAT!

 Το «κουτί» της BOXEAT  παραδίδεται κάθε πρωί στην πόρτα του πελάτη! Έτσι, χωρίς χάσιμο χρόνου, χωρίς άγχος για ψώνια και μαγείρεμα, ο καθένας μπορεί να απολαμβάνει τη ζωή του, βλέποντας μέρα με τη μέρα το αποτέλεσμα. Το concept της BOXEAT είναι μελετημένο προσεκτικά ώστε να διευκολύνει και να εξοικονομεί χρόνο. Μάλιστα, ακόμη και η διαδικασία για να «μπει» κανείς στο σύστημα της BOXEAT είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη μέσω του site της εταιρείας www.boxeat.gr.

Η πρόταση της BOXEAT απευθύνεται σε εκείνους που αγαπούν τη ζωή και προσέχουν τον εαυτό τους, αλλά και σε όλους όσοι επιθυμούν να βελτιώσουν συνολικά την υγεία και τη ζωή τους,  χωρίς να στερούνται τη χαρά του καλού φαγητού και χωρίς να χρειάζεται να δαπανούν χρόνο. Πρόκειται για μια έξυπνη λύση που ταιριάζει απόλυτα στους ρυθμούς του σύγχρονου τρόπου ζωής.

«Ηδη, στους έξι μήνες παρουσίας του στην αγορά, το «κουτί» της ΒΟΧΕΑΤ έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και έχει γίνει συνώνυμο της διατροφής με βάση το Wellness & Fitness. Στόχος όλων μας στην ομάδα της BOXEAT, είναι καθημερινά, να συνεχίσουμε να βοηθάμε τους ανθρώπους να πετυχαίνουν τους διατροφικούς τους στόχους και να αναβαθμίζουν το επίπεδο της υγείας και της ζωής τους» σημείωσε η Team Leader της BOXEAT, Ναντίν Γαϊτανάκη.