PUBLI

Aqua di Parma Home Collection: Το άρωμα του αυθεντικού ιταλικού στιλ ντύνει το σπίτι

Όλα αυτά τα αντικείμενα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που σας χαρακτηρίζει, δημιουργώντας ένα χώρο όπου μπορείτε να δεχτείτε τους φίλους σας και να τους κάνετε να νιώσουν σαν στο σπίτι τους.

Η νέα Acqua di Parma Home Collection βάζει την τελευταία πινελιά σε ένα αυθεντικό σπίτι. Το brand, σύμβολο του Ιταλικού lifestyle δημιούργησε δέκα νέα αρώματα για κεριά και diffusers χώρου. Μια γκάμα εντυπώσεων, όχι μόνο για την προσωπική σας απόλαυση αλλά και για την σοφά μελετημένη τέχνη της υποδοχής καλεσμένων ή για ένα κομψό προσεκτικά διαλεγμένο δώρο. Πέντε διαφορετικά αρώματα αιχμαλωτίζουν χαρακτηριστικές στιγμές της Ιταλικής ζωής: Luce di Colonia, Buongiorno, La Casa sul Lago, Caffè in Piazza και Oh, L‘amore.

 

Και για εκείνους που θέλουν να αναβιώσουν την πνοή της αλησμόνητης Ιταλικής Μεσογείου μέσα στο ίδιο το σπίτι τους, έχουν δημιουργηθεί πέντε αρώματα εμπνευσμένα από τη σειρά Blu Mediterraneo: Arancia di Capri, Fico di Amalfi, Bergamotto di Calabria, Chinotto di Liguria και Mirto di Panarea. Εσάνς που περιέχουν συστατικά τα οποία συμβολίζουν τα μεγαλειώδη φυσικά τοπία της Ιταλικής Μεσογείου.

HOME COLLECTION

Από το καθιστικό ως τη βεράντα, από την κουζίνα ως το μπάνιο, το σπίτι αστράφτει μέσα σε μια γνήσια Ιταλική κομψότητα. Κάθε άρωμα αναδεικνύει μια στιγμή βιωμένης ζωής, ένα φυσικό στιλ. Είναι ένα οσφρητικό φόντο που αιχμαλωτίζει μια χειρονομία, μια ατμόσφαιρα, μια αναμφίβολα Ιταλική διάθεση.

 

LUCE DI COLONIA: Η έμπνευση πίσω από τη Home Collection, ένα άρωμα που ακτινοβολεί τη χαρά της ζωής μέσα σε όλο το σπίτι. Οι ανάλαφρες και ηλιόλουστες ευωδιές του δοξάζουν την Colonia, την πεμπτουσία του Ιταλικού στιλ και σύμβολο των αξιών της Acqua di Parma από τις απαρχές της. Οι εσπεριδοειδείς νότες πορτοκαλιού και λεμονιού φέρνουν στο νου ηλιοκαμένα Ιταλικά τοπία. Γνήσια, φυσικά ‘frutti d’oro’ συνδυάζονται με λεπτές φλοράλ νότες και θερμές ευωδιές πολύτιμων ξύλων. Μια τέλεια εσάνς που θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα με μια αίσθηση δροσερής φινέτσας, ιδανική για να καλωσορίζετε τους καλεσμένους σας μέσα σε μια ολοφώτεινη ατμόσφαιρα.

BUONGIORNO: Οι πρώτες ηλιαχτίδες περνούν από το παράθυρο. Το αεράκι θροΐζει μέσα από τις ανάλαφρες κουρτίνες, φέρνοντας μαζί του την ευωδιά της μέντας, της λεβάντας και του δεντρολίβανου μαζί με τις πράσινες νότες της φρεσκοκομμένης χλόης. Ξυπνήστε με τη φρεσκάδα των λινών σεντονιών και την απαλή ομορφιά από τις μυρωδιές της εξοχής. Το ιδανικό άρωμα για να βρείτε μια καλά ισορροπημένη ενέργεια στην κουζίνα, στη βεράντα ή στο καθιστικό και να βυθιστείτε στη φύση, ακόμα και μια γκρίζα μέρα στην πόλη. Για μια ζωηρή κουβέντα με φίλους ή για να σας ανεβάσει τη διάθεση καθώς μπαίνετε στην πρωινή σας ρουτίνα, έτσι ώστε να ξεκινήσει σωστά, μια υπέροχη καινούργια μέρα.

LA CASA SUL LAGO: Μια Ιταλική λίμνη και μια βίλα με θέα τον απαλό κυματισμό των νερών. Συναισθήματα γαλήνης απελευθερώνονται από ένα αέρινο και αρμονικό άρωμα. Οι ευωδιές του νερού ανακατεύονται με ιδιαίτερα και εσωστρεφή φλοράλ αρώματα και με την απαλή, ανακουφιστική αγκαλιά του musk. Φινετσάτο και διαυγές, ένα άρωμα ποτισμένο με γαλήνη. Για μια στιγμή απόλαυσης στη μπανιέρα, αποκλειστικά δική σας, για να δημιουργήσετε μια άνετη και μαγευτική ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο, ή για να χαλαρώσετε στον καναπέ με ένα καλό βιβλίο.

CAFFÈ IN PIAZZA: Οι ζωηρές νότες του κάρδαμου ενώνονται με το ξηρό άρωμα του καφέ και τις γκουρμέ αποχρώσεις της βανίλιας και του ακόρντου από κρεμώδη σοκολάτα φουντουκιού, αναδίνοντας τη λαχταριστή ευωδιά ενός φρεσκοψημένου κρουασάν. Μια τρυφερή γεμάτη ζωντάνια, έντονη αλλά και απαλή σύνθεση που φέρνει στο νου την γνήσια Ιταλική απόλαυση να συναντάς φίλους, να κουβεντιάζεις και να περνάς την ώρα σου μαζί τους με φόντο μια κομψή πόλη. Η μυρωδάτη ατμόσφαιρα που συνοδεύει τα μεγάλα κυριακάτικα οικογενειακά πρωινά, προσθέτει συγχρόνως τη σωστή πινελιά κεφιού σε ένα brunch με φίλους. Επιπλέον δημιουργεί μια ακόμα πιο χαρμόσυνη ατμόσφαιρα όταν βρίσκεστε καθισμένοι γύρω από το τραπέζι ή σιγοπίνετε ένα απεριτίφ στη βεράντα ή στο καθιστικό.

 

OH, L‘AMORE: Η συγκίνηση δύο ανθρώπων που κοιτάζονται στα μάτια και το ξαφνικό κύμα πάθους που ζεσταίνει την καρδιά. Το εγκώμιο ενός γνήσιου συναισθήματος σε ένα δυναμικό και ακαταμάχητο άρωμα. Οι έντονες και πικάντικες νότες μαύρου πιπεριού και γαρίφαλων πάνε χέρι-χέρι με μια αρωματική έκρηξη από κρεμώδεις αμπρέ ευωδιές, όπως είναι το μπενζόιν και οι σπόροι τόνκα. Ένα άρωμα που αναδίνει μια έντονη αίσθηση πληρότητας, από το καθιστικό ως το υπνοδωμάτιο. Μια απαλή, αισθησιακή ατμόσφαιρα, ιδανική για ένα ρομαντικό βράδυ, για να εντείνει τη συγκίνηση της πρώτης επαφής και για να απολαύσετε εκείνες τις υπέροχες στιγμές όταν επιστρέφοντας επιτέλους σπίτι βρίσκετε να σας περιμένει η αγαπημένη σας.

ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ ΤΟΠΟΙ: Ζήστε την εμπειρία ενός ευχάριστου ταξιδιού στα πιο γραφικά τοπία της Ιταλικής Μεσογείου, μέσα από το σπίτι σας. Φέρτε στην καθημερινότητά σας, τη ξεγνοιασιά και την ελαφρότητα ενός ατελείωτου καλοκαιριού παρέα με την οικογένεια και τους φίλους. Μια ενέργεια που χαρίζουν απλόχερα πέντε αρώματα από τη σειρά Blu Mediterraneo της Acqua di Parma. Το καθένα από αυτά αιχμαλωτίζει την ουσία ενός τόπου, εκεί όπου η θάλασσα, το αεράκι και ο ήλιος συνθέτουν ένα αξέχαστο φυσικό τοπίο. Κάθε δωμάτιο μοιάζει να μεγαλώνει και να γίνεται ένας, ακόμα πιο φωτεινός και πιο φιλόξενος κήπος Ιταλικών συγκινήσεων.

ARANCIA DI CAPRI: Οι διάφανες σπινθηροβόλες νότες του πορτοκαλιού, του μανταρινιού και του λεμονιού, τριών εμβληματικών φρούτων που συμβολίζουν ένα από τα πιο γοητευτικά νησιά του κόσμου, σκορπίζονται στον αέρα. Η δύναμη των εσπεριδοειδών συναντά τη δροσιά του πετιγκραίν και την ένταση του κάρδαμου, συνδυασμένα με ανάλαφρες πινελιές καραμέλας και αισθησιακές νότες musk. Και, στο τέλος μιας πολυάσχολης μέρας, χαρείτε μια χαλαρωτική και ευτυχισμένη στιγμή, μόνοι ή συντροφιά με τους αγαπημένους σας. Με την ανάμνηση των ατέλειωτων ωρών που περάσατε στην πιο κομψή γωνίτσα της Μεσογείου να σας νανουρίζει με φόντο τον ρυθμικό ήχο των κυμάτων.

FICO DI AMALFI: Η θερμή γλυκύτητα του σύκου ανακατεύεται με το λαμπερό εσπεριδοειδές άρωμα του λεμονιού, του περγαμόντου και του γκρέιπφρουτ. Οι ευωδιές από το ακόρντο του ροζ πιπεριού και των πετάλων γιασεμιού συνθέτουν αναπάντεχες αρμονίες με το μπενζόιν και το κεδρόξυλο. Η ανάμνηση των ηλιόλουστων μονοπατιών και της εκπληκτικής θέας που μόνο οι ακτές του Αμάλφι μπορούν να προσφέρουν. Μια ζεστή και γεμάτη ζωντάνια ατμόσφαιρα διαχέεται σε όλο το σπίτι, στη βεράντα και στον κήπο. Απολαύστε την σαν ζευγάρι, με φίλους ή όταν χαλαρώνετε μόνοι.

CHINOTTO DI LIGURIA: Η λαχτάρα για απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα, για να ζήσετε την εμπειρία ενός κύματος ζωτικότητας και να αισθανθείτε τον μυρωδάτο δροσερό, αναζωογονητικό αέρα της εξοχής στο πρόσωπό σας. Συναισθήματα που ξεχύνονται από ένα ζωηρό άρωμα, γεμάτο αντιθέσεις, με πρωταγωνιστή το σπάνιο και απολαυστικό φρούτο chinotto που συναντά νότες μανταρινιού, την ευωδιά του δεντρολίβανου και τις πικάντικες ευωδιές του κάρδαμου, μαζί με τις χαλαρωτικές πινελιές του γιασεμιού και του musk. Το ιδανικό άρωμα για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας κάνοντας ένα πρωινό περίπατο στις βραχώδεις ακτές της δυτικής Λιγουρίας.

BERGAMOTTO DI CALABRIA: Αφεθείτε να σας κατακτήσει η γοητεία μιας δυνατής, μεγαλόπρεπης γης και το πολυτιμότερο φρούτο της, σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Οι σπινθηροβόλες ευωδιές του περγαμόντου ανακατεύονται με ένα χαλαρωτικό ακόρντο κόκκινου τζίντζερ και κέδρου σε ένα συναρπαστικό συνδυασμό βετιβέρ, μπενζόιν και musk. Ένα άρωμα που πολύ γρήγορα δημιουργεί μια μεθυστική ατμόσφαιρα, τέλεια για να απολαύσετε αυθεντικές στιγμές. Για να συναντήσετε ένα φίλο που έχετε να δείτε καιρό, για ένα σπέσιαλ δείπνο που μαγειρέψατε για τον αγαπημένο σας ή απλά απολαμβάνοντας τις αναμνήσεις από ένα μακρύ ευτυχισμένο καλοκαίρι.

MIRTO DI PANAREA: Επιστρέφοντας σπίτι, έχετε ανάγκη για γαλήνη και ησυχία, να βρείτε ξανά τους ρυθμούς σας. Να περπατήσετε ξυπόλυτοι στο ξύλινο πάτωμα, να αναπνεύσετε τη μυρωδιά της θάλασσας και τα αρώματα του Μεσογειακού θάμνου που παρασύρονται από δωμάτιο σε δωμάτιο. Ένα αναζωογονητικό χαρμάνι μυρτιάς, βασιλικού, λεμονιού και περγαμόντου σε ένα άρωμα πλούσιο σε αποχρώσεις. Οι ευωδιές της θαλασσινής αύρας συνδυάζονται με την ένταση της άρκευθου, τις φλοράλ νότες του γιασεμιού και του τριαντάφυλλου και τη ζεστασιά του άμπαρου. Είναι σαν να μεταφέρεσαι νοερά σε ένα νησί, μακριά από κάθε τι, εκεί όπου ο χρόνος μακραίνει και το μόνο που ακούγεται είναι οι ήχοι της φύσης.

 

ΣΤΙΛ ΚΑΙ DESIGN

Κεριά σε γυαλί και diffusers χώρου προσφέρουν δύο διαφορετικές εμπειρίες αισθήσεων. Δύο τρόποι να ντύσετε το σπίτι με τη συλλογή των κομψών εσάνς της Acqua di Parma. Η φλόγα του κεριού ανάβει και κινείται απαλά δημιουργώντας ένα παιχνίδι με το φως και τις αρωματικές ευωδιές. Μια μικρή τελετουργία, για να τη ζείτε αργά, έτσι ώστε να εκτιμήσετε την οικειότητα των δωματίων. Το κομψό γυαλί, φτιαγμένο από ένα αποκλειστικό καλούπι, είναι ρέπλικα του εμβληματικού ArtDeco μπουκαλιού της Colonia. Το μείγμα από καθαρά ορυκτά και φυτικά κεριά, μαζί με το ειδικά πλεγμένο φυτίλι από φυσικό βαμβάκι, τέλεια κεντραρισμένο μέσα στο κερί, εξασφαλίζουν μια σταθερή και φίνα φλόγα. Το diffuser χώρου αναδύει ένα έντονο άρωμα που διαρκεί. Οι ArtDeco γραμμές του είναι μαύρες και συμπληρώνονται με ένα πώμα βακελίτη και κομψά, λεπτά στικς από ραττάν.

ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Οι εσάνς που δημιουργήθηκαν από την Acqua di Parma για να παρουσιάσουν τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του Ιταλικού στιλ, δανείζονται επίσης τις οπτικές πληροφορίες της Colonia στην εικόνα και τη συσκευασία. Κίτρινο της Parma για το γυαλί των κεριών, τα diffusers και τα κουτιά. Μαύρο για τα στικς από ραττάν και για το stopper από βακελίτη των diffusers. Διάφανο γυαλί για τα κεριά, πώμα από λευκή ουρία (μελαμίνη) και στικς στη φυσική απόχρωση του ραττάν για τις εσάνς που εμπνέονται από τα πιο ελκυστικά τοπία της Ιταλικής Μεσογείου. Η συσκευασία και οι λεπτομέρειες φέρνουν στο νου το μπλε της θάλασσας και τη μαγευτική φύση του κόσμου του Blu Mediterraneo της Acqua di Parma.

ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΝΟΣ ΚΟΜΨΟΥ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥ

Για να ολοκληρωθεί η τελετουργία, στη συλλογή περιλαμβάνονται το εργαλείο για το σβήσιμο του κεριού στο χαρακτηριστικό σχήμα καμπάνας του πώματος βακελίτη της Colonia, όπως επίσης και ο κόφτης του φυτιλιού. Το αποκλειστικό design αναδεικνύεται με τη σκληρή φύση του ατσαλιού. Για την παραγωγή και των δύο αξεσουάρ, η Acqua di Parma επέλεξε την ιστορική περιοχή της Premana, διάσημης για την κατασκευή υψηλής ποιότητας εργαλείων κοπής. Τα κεριά μέσα στο γυαλί μπορούν επίσης να διακοσμηθούν με κάλυμμα και βάση από βακελίτη στη μαύρη εκδοχή και από ουρία στη λευκή εκδοχή. Το λογότυπο της Acqua di Parma, σκαλισμένο στην επιφάνεια προσθέτει μια σοφιστικέ πινελιά.