PUBLI

Απολαυστικός και αποκαλυπτικός ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Sfera 102,2

Ναταλία Γερμανού και ο Θοδωρής Μαραντίνης συναντήθηκαν σε μία διαφορετική ραδιοφωνική κατάσταση το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου στο studio του Sfera!

Δεν είπαν τα ίδια… μίλησαν για το μυστικό των ONIRAMA που τους κρατάει μαζί 16 ολόκληρα χρόνια, τρύπωσαν στο σπίτι του Θοδωρή και σχολίασαν την ανδρική ομάδα που κάνει παιχνίδι εκεί με τη Σίσση Χρηστίδου να μένει ατάραχη μπροστά στους γιους της και στον έρωτα της ζωής της!

Ο frontman των ONIRAMA αναφέρθηκε στην εμπειρία του X Factor, μίλησε για τη σχέση του με τους υπόλοιπους κριτές και επιβεβαίωσε την παρουσία του και στον δεύτερο γύρο του μουσικού διαγωνισμού που θα ξεκινήσει και πάλι στον ΣΚΑΙ.

 

H Ναταλία δήλωσε φανατική θαυμάστρια των Stereo Soul και μίλησε τηλεφωνικά με τον Brandley και τον Πάνο για να εκμαιεύσει στο τέλος από τον coach τους Θοδωρή Μαραντίνη ότι ετοιμάζουν μαζί ένα remix της παλιότερης επιτυχίας των ONIRAMA «Οι φόβοι του Πρίγκιπα».

Και λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, μία έκπληξη περίμενε την παρουσιάστρια και τον καλεσμένο της: η Έλενα Παπαρίζου μπήκε στην παρέα τους τηλεφωνικά και αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε στο παρελθόν με το group των επιτυχιών, τους ONIRAMA.

Με γέλια και πειράγματα, με τραγούδια αγαπημένα και τους ακροατές του Πρώτου Ραδιοφώνου της Αθήνας στην ίδια παρέα με τη Ναταλία και τον Θοδωρή, το βράδυ της Τετάρτης ήταν απολαυστικό!