PUBLI

Απολαύστε άφοβα τον ήλιο με την εγγύηση της NIVEA SUN, της Νο.1 μάρκας αντηλιακής προστασίας στον κόσμο

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ξεγνοιασιάς…είναι η εποχή που θέλουμε μόνο να αφεθούμε στην ζεστασιά του ήλιου απολαμβάνοντας ώρες ξεκούρασης στην παραλία και αμέτρητες βόλτες στους καλοκαιρινούς μας προορισμούς αλλά και στην πόλη! Είναι η εποχή, που μαζί με τα παιδιά, γινόμαστε κι εμείς παιδιά και χαιρόμαστε κάθε «ηλιόλουστη» στιγμή της καλοκαιρινής πια καθημερινότητάς μας

Μοναδική προστασία για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα

Δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα από το παιχνίδι των παιδιών κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο! Η ενέργειά τους, οι χαρούμενες φωνές τους γεμίζουν τα καλοκαίρια μας και το μόνο που θέλουμε είναι να τους χαρίζουμε όλο και περισσότερες τέτοιες στιγμές. Η παιδική επιδερμίδα ωστόσο, είναι πιο λεπτή και πιο ευαίσθητη από αυτή των ενηλίκων με αποτέλεσμα να είναι πιο επιρρεπής στην επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία και στα εγκαύματα που προκαλούνται από τον ήλιο. Με την ολοκληρωμένη σειρά NIVEA SUN Kids Protect & Play, η NIVEA καινοτομεί για ακόμα μια χρονιά και προσφέρει προϊόντα υψηλής αντηλιακής προστασίας, ειδικά σχεδιασμένα για να απαντούν στις αυξημένες ανάγκες της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας εξασφαλίζοντας το πιο ασφαλές παιχνίδι κάτω από τον ήλιο. Οι υψηλοί και πολύ υψηλοί δείκτες SPF που περιέχουν, παρέχουν σίγουρη αντηλιακή προστασία ευρέως φάσματος από τη βλαβερή UV ακτινοβολία ενώ η ειδική περιποιητική του σύνθεση υποστηρίζει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας της επιδερμίδας. Παράλληλα η διπλά αδιάβροχη σύνθεση των παιδικών αντηλιακών NIVEA SUN επιτρέπει αδιάκοπο και ξέγνοιαστο παιχνίδι τόσο έξω στην παραλία όσο και μέσα στη θάλασσα.

 

Τα προϊόντα της σειράς NIVEA SUN Kids Protect & Play

Η νέα σειρά NIVEA SUN Kids Protect & Play για πρόσωπο και σώμα, προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται η παιδική επιδερμίδα: φροντίδα και προστασία από τις επιβλαβείς επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας. Ειδικά σχεδιασμένα για να «απαντούν» στις αυξημένες ανάγκες των παιδιών, παρέχουν υψηλή και πολύ υψηλή προστασία χάρη στους δείκτες SPF που περιέχουν, προστατεύοντάς τα από τις ακτίνες UV, ενώ ταυτόχρονα χάρη στην διπλά αδιάβροχη σύνθεσή τους, αποτελούν «ασπίδα» προστασίας ακόμα και μέσα στο νερό και υπόσχονται ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού μέσα κι έξω από την θάλασσα. Μόνη έγνοια; Να εφαρμόζουμε το αντηλιακό κάθε δύο ώρες και φυσικά μετά το κολύμπι και το σκούπισμα με την πετσέτα για προστασία που διαρκεί!

Ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών, η ανανεωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας NIVEA έρχεται σε διαφορετικές συσκευασίες – Lotions, Pump Sprays και Trigger Sprays – για να μπορούν τόσο τα ίδια τα παιδιά όσο και οι γονείς τους να επιλέξουν αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους.

NIVEA SUN Kids Protect & Play Sensitive Trigger

Κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική…κάθε ανάγκη είναι διαφορετική. Η NIVEA το γνωρίζει αυτό καλά και παρουσιάζει τo NIVEA SUN Kids Protect & Play Sensitive Trigger Spray για τις αυξημένες ανάγκες ακόμα και της πιο ευαίσθητης και μη ανεκτικής στον ήλιο, παιδικής επιδερμίδας. Παιδιατρικά εγκεκριμένο για χρήση από 12 μηνών, σε πρόσωπο και σώμα, προσφέρει κορυφαία αντηλιακή προστασία ευρέως φάσματος, ενώ ταυτόχρονα χάρη στην ήπια, χωρίς άρωμα σύνθεσή του, ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών και ερεθισμών που προκαλούνται από τον ήλιο. Η ενισχυμένη διπλά αδιάβροχη σύνθεσή του υπόσχεται ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού όχι μόνο έξω στην παραλία αλλά και μέσα στο νερό!

Αντηλιακή προστασία και για την μη ανεκτική στον ήλιο επιδερμίδα

Όλοι μας θέλουμε να απολαμβάνουμε τον καλοκαιρινό ήλιο χωρίς να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς και αλλεργίες στην επιδερμίδα μας. Η νέα σειρά ενηλίκων NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect  έρχεται να μας δώσει τη λύση και να προστατεύσει ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες από τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect

Η νέα σειρά αντηλιακής προστασίας NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect είναι ειδικά σχεδιασμένη για επιδερμίδες πολύ ευαίσθητες και μη ανεκτικές στην ηλιακή ακτινοβολία. Η νέα σειρά αντηλιακών με SPF 30 και 50+ που φέρει την υπογραφή της NIVEA, φροντίζει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει από ερεθισμούς που προκαλούνται από τον ήλιο και από τις μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες αρνητικές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας στην επιδερμίδα μας. Η καινοτόμα – χωρίς άρωμα- σύνθεσή τους συνδυάζει κορυφαία αντηλιακή προστασία με την περιποιητική και αντιοξειδωτική δράση φυσικών συστατικών όπως εκχύλισμα βιολογικής aloe vera, γλυκόριζας και ελαίου jojoba, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ερεθισμών και αλλεργικών αντιδράσεων που οφείλονται στον ήλιο. Η ελαφριά, μη λιπαρή και αδιάβροχη υφή τους κάνει εύκολη την εφαρμογή και προστατεύει ακόμα και μέσα στην θάλασσα.

NIVEA Sun Sensitive Soothing UV Face

Από τη νέα σειρά αντηλιακής προστασίας NIVEA SUN Sensitive δεν θα μπορούσε να λείπει η προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας του προσώπου. Η νέα αντηλιακή κρέμα προσώπου NIVEA SUN UV Face Sensitive Soothing προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία ευρέως φάσματος για την προστασία από τη φωτογήρανση που προκαλεί η UV ακτινοβολία. Παράλληλα χάρη στην σύνθεσή της με αντιοξειδωτικά φυσικής προέλευσης, υποστηρίζει και ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας από τον ήλιο. Χωρίς άρωμα, η κρέμα προσώπου της σειράς είναι οφθαλμολογικά εγκεκριμένη, κατάλληλη για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, ακόμα και για την πολύ «απαιτητική» περιοχή του περιγράμματος των ματιών. 

Μία ηλιόλουστη καλοκαιρινή ημέρα φέρνει σε όλους στην οικογένεια χαρά, ενέργεια και διάθεση για βόλτες και μπάνιο στη θάλασσα! Τώρα με την ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών NIVEA SUN για παιδιά κι ενήλικες μπορούμε να ζήσουμε το καλοκαίρι στο έπακρο, χωρίς να έχουμε τον φόβο των εγκαυμάτων και των ερεθισμών που προκαλούνται από τον ήλιο! Χωρίς τίποτε να μας περιορίζει και με τη NIVEA σύμμαχο, είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το πιο αξέχαστο καλοκαίρι!