PUBLI

Απόκριες στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται τις απόκριες τη φετινή χρονιά με μια φαντασμαγορική αποκριάτικη παρέλαση, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν!

Το ραντεβού με την αποκριάτικη διασκέδαση δίνεται το Σάββατο 18 και 25 Φεβρουαρίου, στις 11:00, στο συντριβάνι του εκπτωτικού χωριού. Φορέστε την αποκριάτικη στολή σας και λάβετε μέρος στην παρέλαση του McArthurGlen. Αnimateur και εμψυχωτές με ευφάνταστες στολές θα περιμένουν γονείς και παιδιά για να ξεκινήσει το party με χορευτικές κινήσεις σε αποκριάτικο ρυθμό. Τη σκυτάλη της διασκέδασης παίρνουν οι ίδιοι οι καρναβαλιστές και η παρέλαση ξεκινά με τύμπανα και αμείωτο ρυθμό στα γραφικά σοκάκια εκπτωτικού χωριού!

Απολαύστε τη βόλτα σας και μην παραλείψετε να κάνετε ένα χαλαρωτικό διάλειμμα με όλη την οικογένεια σ’ ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ.

Για την μεταφορά σας στο εκπτωτικό χωριό, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο 319 από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr. Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.

 

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.