PUBLI

Ανακοινώθηκε η συνεργασία COCO-MAT και Natuzzi

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της Μεσογείου στην οικιακή επίπλωση συνεργάζονται για να δημιουργήσουν εκπληκτικές επιλογές ύπνου για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Η COCO-MAT, κορυφαίος κατασκευαστής χειροποίητων στρωμάτων, κρεβατιών  και άλλων προϊόντων ύπνου από φυσικά υλικά, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Ιταλικό κατασκευαστή επίπλων Natuzzi, προσφέροντάς του μια σειρά στρωμάτων, άνω στρωμάτων και μαξιλαριών ύπνου από φυσικά υλικά  για να συμπληρώσουν τις ανάγκες της κρεβατοκάμαρας της Natuzzi. 

Οι δύο αυτές μεγάλες εταιρείες αποφάσισαν να συνεργαστούν αφού συνειδητοποίησαν ότι έχουν μια κοινή φιλοσοφία: ότι η ποιότητα, η σχεδίαση και η χειροποίητη κατασκευή  είναι πολύ σημαντική, πρέπει να υπάρχει προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες και πάντα σε απόλυτη αρμονία με τη Φύση. Η συνεργασία προέκυψε από την επιθυμία της Natuzzi να αναβαθμίσει την εμπειρία του ύπνου που προσφέρει με τα κομψά και design κρεβάτια της. Η COCO-MAT είναι ο τέλειος συνδυασμός καθώς από την ίδρυσή της πριν από σχεδόν 30 χρόνια παρέχει στους καταναλωτές σε παγκόσμιο επίπεδο μια υψηλής ποιότητας, χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία ύπνου μέσω των χειροποίητων στρώματων και άλλων προϊόντων ύπνου κατασκευασμένα από φυσικά, ανανεώσιμα και βιώσιμα υλικά.

Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια γκάμα προϊόντων αποτελούμενη από δύο στρώματα διαθέσιμα σε τέσσερα κομψά χρώματα (γκρι, ιβουάρ, μπεζ και καφέ), ένα ανώστρωμα στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις και τέσσερις τύπους μαξιλαριών ύπνου. Τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται για να ικανοποιήσουν όλους τους τύπους σώματος.

Μήνυμα απο την COCO-MAT

Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τον καταξιωμένο κατασκευαστή επίπλων Natuzzi. Συμμεριζόμαστε την ίδια μεσογειακή φιλοσοφία σε σχέση με τη φύση και το ατελείωτο πάθος για ποιότητα, σχεδιασμό, χειροποίητη κατασκευή και τελειότητα.

Μήνυμα απο τη Natuzzi

Τα παραδοσιακά στρώματα COCO-MAT έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξασφαλίζουν τη μέγιστη χαλάρωση και ευχάριστη εμπειρία ύπνου, ο τέλειος συνδυασμός που συμπληρώνει τη σειρά επίπλων υπνοδωματίων Natuzzi Italia.