PUBLI

adidas Originals by Pharrell Williams Tennis Hu: 4 νέες καλοκαιρινές αποχρώσεις

Τα adidas Originals συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους με τον Pharrell Williams και παρουσιάζουν τέσσερις νέες εκδόσεις του Tennis Hu, σε φωτεινές αποχρώσεις.

Διατηρώντας το καλοκαιρινό στιλ της σειράς, κάθε μοντέλο ενσωματώνει στο πάνω μέρος του το επαναστατικό υλικό Primeknit που επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει, η σόλα είναι φτιαγμένη από EVA υλικό, ενώ το λογότυπο adidas Originals = Pharrell Williams εμφανίζεται στη γλώσσα και στη φτέρνα του παπουτσιού.

 

Οι λεπτομέρειες στο κολάρο του παπουτσιού και το μίνιμαλ σχέδιο του συστήματος των κορδονιών αποτελούν τις πινελιές που κάνουν πιο ζωηρό και χαρούμενο το design του παπουτσιού. Η νέα χρωματική παλέτα προσθέτει ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα στο Tennis Hu.

 

Στις δύο από τις τέσσερις νέες προτάσεις του Tennis Hu η λευκή σόλα και το πολύχρωμο ύφασμα Primeknit δημιουργούν αντίθεση με το λογότυπο που είναι αποτυπωμένο σε premium suede ύφασμα. Τα άλλα δύο μοντέλα της συλλογής, συνδυάζουν χρωματικές παλέτες που θυμίζουν τα σχέδια των αθλητικών παπουτσιών της δεκαετίας του ’80. Με τη λευκή τους σόλα μετατρέπουν το Tennis Hu στο απόλυτο ψυχεδελικό καλοκαιρινό σχέδιο για βόλτες στην πόλη ή στις διακοπές.

Η νέα σειρά adidas Originals by Pharrell Williams Tennis Hu θα είναι διαθέσιμη από τις 28 Ιουλίου σε επιλεγμένα sneaker stores και στο www.adidas.gr.