PUBLI

3 λόγοι που “υιοθετούμε, δεν αγοράζουμε”

Το Σαββατοκύριακο 27-29 Σεπτεμβρίου 2019, στο The Westin Resort Costa Navarino πραγματοποιείται το #WeAreBetterWithPetsWeekend by Purina το οποίο είναι αφιερωμένο στους πιστούς τριχωτούς φίλους μας και τους ιδιοκτήτες τους, με πρωταγωνιστές τα αξιολάτρευτα σκυλάκια που φιλοξενούνται στο Navarino Pet Community και αναζητούν μόνιμο σπίτι. Για κάθε υιοθεσία που θα πραγματοποιηθεί στο #WeAreBetterWithPetsWeekend, η PURINA® θα προσφέρει την τροφή για τους πρώτους 6 μήνες.

Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο χάδια και παιχνίδι

Το σαββατοκύριακο αυτό είναι ιδανικό για να μοιραστείτε πολύτιμες στιγμές με τον τετράποδο φίλο σας, ή με το νέο μέλος που θα καλωσορίσετε στην οικογένειά σας, ενώ παράλληλά θα χαρείτε τη φθινοπωρινή μεσσηνιακή φύση, θα κολυμπήσετε στις αμμουδερές παραλίες του Ιονίου, θα επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία σπορ και θα γνωρίσετε την ιστορία και τον πολιτισμό της Μεσσηνίας μέσα από αυθεντικές εμπειρίες.

 

Τι είναι το Navarino Pet Community;

Το Navarino Pet Community είναι μία πρωτοβουλία των εργαζομένων της Costa Navarino που έχει ως στόχο την προσφορά στέγης, τροφής και ασφάλειας σε αδέσποτα ζώα, μέχρι να βρουν τη νέα τους οικογένεια. Μέχρι σήμερα, με τη βοήθεια των εθελοντών του Navarino Pet Community και την υποστήριξη της Costa Navarino περισσότερα από 40 αδέσποτα ζώα έχουν βρει ένα σπίτι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

3 βασικοί Λόγοι που «Υιοθετούμε, δεν αγοράζουμε»

Οι λόγοι που αξίζει να υιοθετήσετε ένα αδέσποτο είναι αναρίθμητοι. Παρακάτω συνοψίζουμε ενδεικτικά κάποιους από αυτούς:

1. Δίνετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ταλαιπωρημένα ζωάκια με αντάλλαγμα απεριόριστη, και ανιδιοτελή αγάπη. Φροντίζοντας ένα αδέσποτο ζώο το οποίο έχει ανάγκη από οικογένεια και σπίτι, το ίδιο το αντιλαμβάνεται και με τη σειρά του θα σας το ανταποδώσει με χάδια και αγάπη. 

2. Βοηθάτε στην εξάλειψη αδέσποτων και με τον τρόπο αυτό δεν υποστηρίζετε τις παράνομες εκτροφές και τις αγοραπωλησίες ζώων. Τα καταφύγια είναι γεμάτα τετράποδες, υπέροχες φάτσες που αναμένουν να γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι. Και μάλιστα δωρεάν.

3. Υιοθετώντας ένα ζωάκι από καταφύγιο ή φιλοζωική βοηθάτε άλλο ένα. Πώς; Μα «ελευθερώνετε» μια θέση στο καταφύγιο η οποία θα καλυφθεί, και μάλιστα άμεσα, από κάποιο αδέσποτο που πιθανόν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον δρόμο. Τα καταφύγια μπορούν να φιλοξενήσουν και να περιθάλψουν συγκεκριμένο αριθμό ζώων. Με τη δική σας πράξη υιοθεσίας βοηθάτε διπλά!

Το Σαββατοκύριακο 27-29 Σεπτεμβρίου 2019 θα είμαστε στο The Westin Resort Costa Navarino για να δώσουμε στα τετράποδα πλάσματα την αγάπη που αξίζουν!