Πριν από 2 ημέρες

ΜΗΤΕΡΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΑ

Το ΜΗΤΕΡΑ διοργανώνει μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής άσκησης με σκοπό την επιμόρφωση και εξοικείωση των ιατρών με το Μαιευτικό υπερηχογράφημα και τις βασικές αρχές της Ιατρικής Εμβρύου.
Πριν από 2 ημέρες

TASTE OF ATHENS 2019: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, το δεύτερο Taste of Athens, μεταφέρει στην καρδιά της πόλης, στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, τους σπουδαιότερους εκπροσώ- πους της αθηναϊκής γαστρονομική σκηνής
Πριν από 6 ημέρες

Η ΙΚΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΡΥΦΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΙΚΕΑ ΖΕΙΣ #PIOPOLLA ΑΠ’ ΟΣΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ

Tη νέα τηλεοπτική της καμπάνια παρουσίασε η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS με κεντρικό μήνυμα το «Σε ένα σπίτι ΙΚΕΑ, ζεις πιο πολλά απ’ όσα φαντάζεσαι».
Πριν από 1 εβδομάδα

BACK TO SCHOOL ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Φέτος, η επιστροφή στα σχολεία θα είναι γεμάτη με μοναδικές προσφορές και στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, με την απόλυτη εμπειρία shopping, στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen.
Πριν από 2 εβδομάδες

ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ: Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΑΣ "ΚΛΕΙΝΕΙ" ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ "ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ"

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη με τίτλο "Ανίκητοι Ηττημένοι" και αφηγείται τις δύσκολες διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και της Ε.Ε. στις αρχές του 2015. Η ταινία θα προβληθεί παρουσία του σκηνοθέτη.
Πριν από 2 εβδομάδες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 30 ΙΣΤΙΟΦΟΡΑ ΣΤΟΝ 52Ο ΔΙΕΘΝΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΔΡΟΥ «ΙΩΑΝΝΗΣ Β. ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ»

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου (ΝΟΑ) και τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (ΝΟΕ), που αποτελούν δύο από τους ιστορικότερους ομίλους της χώρας με μεγάλη παράδοση στον ναυταθλητισμό. 
Πριν από 2 εβδομάδες

ΗΡΘΕ Η ΝΕΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ DIOR 2019 'POWER LOOK'

Διασκεδάστε μια θυελλώδη ημέρα στην πόλη. Ηγηθείτε ενός γρήγορου ρυθμού ζωής και αναδειχθείτε. Χρησιμοποιήστε το μακιγιάζ για να εκφράσετε την προσωπικότητα και τη δημιουργικότητά σας.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ