Σήμερα

ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ: ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ"

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε πανηγυρικά η τελετή έναρξης του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την προβολή της ταινίας «Ψυχρός Πόλεμος», του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Πάβελ Παβλικόφσκι, παρουσία του ιδίου.
Χθες

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ LIU JO ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Ο λόγος για τη σειρά Darsena, η οποία συγκεντρώνει τα must-have κομμάτια μιας «ανανεωμένης» συλλογής με εμβληματικά καρό, βελούδο, faux γούνα, διακοσμημένα με τρουκ, πέρλες, σχέδια και πολύπλευρους λίθους, που εμφανίζονται και στα μοντέλα της σειράς Brenta: τσάντες για ψώνια, backpack, πουγκιά, τσαντάκια με καρό μοτίβα, faux δέρμα προβάτου και βελούδινη επένδυση.
Πριν από 4 ημέρες

ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟ 1Ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Οι ωραίες κινηματογραφικές φιλίες συνεχίζονται με τη συνεργασία του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας "Νύχτες Πρεμιέρας" και του 1ου Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.
Πριν από 1 εβδομάδα

ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ:ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 24ΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΘΕΣΜΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου η Συνέντευξη Τύπου του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ, στον Πολυχώρο του Συλλόγου «Οι φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Πριν από 1 εβδομάδα

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΥΑΜΑΜΑΥ FALL COLLECTION LINGERIE & OUTWEAR

Οι τάσεις και τα χρώματα του φθινοπώρου, τα καινοτόμα υφάσματα, τα ονειρικά σχέδια και οι υπέροχοι συνδυασμοί εσωρούχων και outwear, είναι τα συστατικά που κάνουν τη νέα συλλογή Yamamay Fall απαραίτητη.
Πριν από 2 εβδομάδες

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΟΜΗΡΟΣ» ΣΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΟΜΗΡΟΣ» κ. Νίκος Μακρυπλίδης και ο γνωστός δημοσιογράφος και καθηγητής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, Γιώργος Αυτιάς.