ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Εναλλακτικές ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους για εσένα που βαρέθηκες τα κάδρα

Αφού στο σπίτι έχεις βάλει τα βασικά, τα λειτουργικά, μπορείς να ασχοληθείς με τη διακόσμηση. Να γεμίσεις εκείνο τον λευκό τοίχο που μοιάζει τόσο άδειος και κάνει το δωμάτιο να φαίνεται βαρετό. Θα κάνεις την ανατροπή και δε θα κρεμάσεις κάδρο ή πίνακα. Αν πάλι καταφύγεις στη λύση την πεπατημένη να ξέρεις πως υπάρχει ένα σπουδαίο κόλπο για να κρεμάσεις ολόισια τα κάδρα στον τοίχο.

Σήκωσε τα πιάτα από το τραπέζι

 

Βγάλε τα πιάτα από τα ντουλάπια της κουζίνας και φτιάξε μία δική σου σύνθεση στον τοίχο. Μη φοβηθείς τα διαφορετικά χρώματα και μοτίβα. Μπλέξε τα σχέδια και μη σε απασχολήσει ούτε λεπτό η συμμετρία.

Τα χαλιά στους τοίχους

 

Πάμε να το κάνουμε όπως παλιά, όταν οι κουρελούδες κοσμούσαν τους τοίχους των σπιτιών. Βρες το χαλί που ταιριάζει με τη διακόσμηση του δωματίου και κρέμασέ το. Είτε απευθείας στον τοίχο, είτε πάνω σε μία ξύλινη βέργα.

Κρέμασε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες

 

Ακόμα κι αν έχεις βαρεθεί τα κάδρα μπορείς να κρεμάσεις τις φωτογραφίες των αγαπημένων σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ξύλο και λίγο σπάγκο.

Ράφια, τα πρακτικά

 

Ιδιαίτερα ραφάκια που είναι στιιλάτα και ταυτόχρονα πρακτικά. Μπορείς να ακουμπήσεις από μία γλάστρα κι ένα διακοσμητικό μέχρι μία κορνίζα και τα κλειδιά σου.

Κρεμαστές γλάστρες

 

Τα φυτά μέσα στο σπίτι κάνουν τη διακόσμηση ζωντανή και δίνουν ιδιαίτερο χρώμα.

Καθρέφτης, η σίγουρη επιλογή

 

Η κλασική αξία ενός καθρέφτη σου λύνει τα χέρια. Δεν είναι η πιο ευφάνταστη εναλλακτική αλλά είναι κομψή και διαχρονική. Οι στρογγυλοί καθρέφτες είναι τάση για το 2019.