ΠΟΤΟ

Απόλαυση και δημιουργικότητα έδωσαν ραντεβού στο πιο ξεχωριστό Crodino Birthday

Τι μπορεί να κάνει ένα πάρτι γενεθλίων ξεχωριστό; Να διασκεδάσεις χωρίς αλκοόλ, να αποκτήσεις νέα χόμπι, να μάθεις μυστικά και χρήσιμες συμβουλές και αντί να έρθεις – να φύγεις με δώρο. Τα 60α γενέθλια του πιο αγαπημένου και γευστικού non alcoholic spritz τα είχαν όλα και κάτι ακόμα: ένα νοητό ταξίδι μέχρι την Ιταλία.

Το Crodino χαρίζει απόλαυση και μαγεύει ουρανίσκους χωρίς τύψεις, εδώ και 60 χρόνια. Κάτι παραπάνω από μισό αιώνα, τα ποτήρια μας γεμίζουν με ιταλικό ταμπεραμέντο χωρίς αλκοόλ και συνοδεύουν με τη μοναδική του γεύση τις καλύτερες στιγμές μας.

Το LadyLike αποφάσισε να γιορτάσει το αγαπημένο του κίτρινο, non-alcoholic spritz, χαρίζοντας σε λίγες τυχερές αναγνώστριες την ευκαιρία να ζήσουν ένα βιωματικό workshop-party και να δημιουργήσουν ολοκαίνουργια, αξιομνημόνευτα ενσταντανέ. Το ραντεβού δόθηκε στο House24 που φόρεσε τα καλά του- σε κίτρινες αποχρώσεις, όπως το χρυσό, βαθυκίτρινο χρώμα του Crodino.

Πρώτη στάση στο Sensory Challenge: Η συνταγή του Crodino έχει μείνει κρυφή εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια. Η γεύση του είναι μοναδική και συνδυάζει πικρές και γλυκές νότες από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά, που δημιουργούν μια απολαυστική, αναζωογονητική εμπειρία. Στο Sensory Challenge κληθήκαμε να αναγνωρίσουμε τα 4 βασικά συστατικά του ιταλικού απεριτίφ, εκείνα δηλαδή που αφήνουν την πιο έντονη επίγευση. Μοσχοκάρυδο, κόλιανδρος, γαρίφαλο και κάρδαμο κάνουν ζωηρά την εμφάνισή τους σε κάθε πολύπλοκη και ξεχωριστή γουλιά του Crodino.

Για να το απολαύσεις σε ένα αυθεντικό, ιταλικό τελετουργικό aperitivo, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Τσάτσο, Campari Academy Coordinator, χρειάζεσαι μόνο ένα ποτήρι γεμάτο πάγο και μία φέτα πορτοκάλι. Άσε τη μακρά επίγευση εσπεριδοειδών να σε παρασύρει και να σε ταξιδέψει.

Το Crodino είναι για να το μοιράζεσαι, όσο κι αν το θες μόνο για σένα. Μπορείς να σκεφτείς μια ιδανικότερη συνθήκη για να σπάσει ο πάγος (pun intended), ενώ απολαμβάνεις το non alcoholic spritz σου, από ένα embroidery workshop;

Η Luminosa, καθοδήγησε τις αναγνώστριες (και τις δημοσιογράφους) του LadyLike στην πιο δημιουργική διαδικασία της ημέρας.

Tα λευκά T-shirts έγιναν ο δικός μας καμβάς κι εμείς μάθαμε να κεντάμε, έχοντας ως σχέδια 2 από τους βασικότερους πυλώνες της φιλοσοφίας του Crodino: τον ήλιο, που αναδεικνύει το υπέροχο χρώμα του, και την ατάκα “cin cin” που μας προκαλεί να γιορτάσουμε κάθε στιγμή και που μας κάνει να χαμογελάμε.

Το Crodino είναι ο ορισμός αυτού που λέμε “social drink“: το απολαμβάνεις με παρέα, με αφορμή κάποια κοινωνική εκδήλωση, τις πρώτες απογευματινές ώρες, πριν από το φαγητό, συνοδεία μικρών snacks. Ο chef Χρήστος Μόιρας μάς έμαθε όλα τα μυστικά για την τέλεια ζύμη για pinsa και – φυσικά – έψησε μερικές, αλμυρές και γλυκές, ώστε να συνδυάσουμε την ιδιαίτερη γεύση του Crodino, στο πιο νόστιμο food pairing για το απόλυτο aperitivo effect.

Δοκίμασε προσούτο και σύκο ή μπανάνα μετά από (κάθε) μια γουλιά Crodino και πες στους γευστικούς σου κάλυκες να ευχαριστήσουν πρώτα τον Χρήστο για την πρόταση και μετά εμένα που το μοιράστηκα μαζί σου.

Το φινάλε ήταν ρομαντικό και μας άφησε με ένα γλυκό χαμόγελο- όπως όταν τελειώνει ένα ραντεβού που πήγε πολύ καλά. Σε μια τρόπον τινά ποιητική έκβαση των γενεθλίων του Crodino, εκείνη την ώρα που ο ήλιος έδυε, ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος του Polyamorous, δημιουργούσε τα πιο όμορφα κίτρινα μπουκέτα.

Ήλιοι και ζέρμπερες, αγκαλιάστηκαν και ήρθαν μαζί μας στο σπίτι για να παρατείνουμε λίγο ακόμα τη μοναδική εμπειρία του LadyLike Workshop για τα 60 χρόνια Crodino.

Δεν είναι το αλκοόλ που κάνει την εμπειρία μοναδική, αλλά η γεύση που σου αφήνει η κάθε στιγμή. Μια γουλιά Crodino ντύνει με γλυκύτητα, πικράδα και μια πικάντικη έκπληξη, όλα όσα θέλεις να απολαμβάνεις και να θυμάσαι.

Exit mobile version