ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

5 ιδέες για να διακοσμήσεις έναν μεγάλο και άδειο τοίχο

Έχεις φτιάξει το σπίτι σου κι έχεις επενδύσει χρόνο, κόπο και χρήμα στη διακόσμησή του. Έχεις φτάσεις στο 95% κι όμως ακόμα κάτι σου λείπει. Αυτό που χρειάζεται είναι να πάψει ο μεγάλος λευκός τοίχος να είναι άδειος. Ήρθε η ώρα να τον γεμίζεις και μάλιστα να δώσεις έξτρα πόντους χαρακτήρα στον χώρο σου.

Διάβασε ακόμα: Οι αλλαγές στη διακόσμηση που επιβάλλεται να κάνεις μετά από έναν χωρισμό

Πολλά κάδρα

 

Κάδρα μικρά και μεγάλα που θα τοποθετηθούν στους τοίχους χωρίς να σε νοιάζει να είναι απολύτως ίσια. Βέβαια αν είσαι του ολόισιου μπορείς να δοκιμάσεις το κόλπο μας.

Ένας μεγάλος πίνακας

 

Ένας πίνακας δίνει στο χώρο ένταση και κάνει τη διακόσμηση «πλούσια». Γιατί να υπάρχουν κενοί τοίχοι όταν μπορείς να κρεμάσεις έναν ωραιότατο πίνακα;

Ταπετσαρία

 

Οι ταπετσαρίες δίνουν μία πιο vintage πινελιά στον χώρο και είναι ιδανική λύση αν δεν μπορείς να μπεις στη διαδικασία βαψίματος. Ένας τοίχος του δωματίου είναι αρκετός. Μπορεί και όχι ολόκληρος, αυτό εξαρτάται από το προσωπικό γούστο.

Διχρωμίες, τριχρωμίες

 

Θα επιλέξεις τις τεχνικές και τις τεχνοτροπίες ανάλογα με το στιλ του χώρου σου. Η οριζόντια διάταξη δίνει βάθος και ύψος οπότε αν το δωμάτιο είναι μικρό αμέσως θα δείξει μεγαλύτερο.

Ράφια

Ιδιαίτερα ραφάκια που είναι στιιλάτα και ταυτόχρονα πρακτικά. Μπορείς να ακουμπήσεις από μία γλάστρα κι ένα διακοσμητικό μέχρι μία κορνίζα και τα κλειδιά σου.