ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

5 τρόποι για να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου αξεσουάρ

Το κείμενο αυτό είναι μέρος του project "Panteio Day". Φοιτητές του Ad&PR Lab του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκαν μία ημέρα στο Σπίτι της 24MEDIA και εκεί πήραν brief από 8 αγαπημένα brand για να δημιουργήσουν native content.

Από την Ορνέλα Λάτσαι

Όταν λέμε αξεσουάρ δεν εννοούμε μόνο κοσμήματα, αλλά καπέλα και γυαλιά επίσης. Στο e-shop που έχουν δημιουργήσει οι αδερφές Φαρμάκη, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ και όχι μόνο από δικίες τους δημιουργίες αλλά και από άλλες μάρκες που συνεργάζονται, όπως είναι τα Selestino. Επιστρέφοντας στο θέμα του άρθρου μας, θα σας προτείνουμε 5 τρόπους να συνδιάσετε τα ρούχα σας με τα αγαπημένα κάθε γυναίκας, αξεσουάρ από τις Kisterss.

#1

Τα γυαλιά είναι όχι μόνο θέμα στιλ αλλά και απαραίτητα για το καλοκαίρι για να προστατεύουμε τα μάτια μας. Γι αυτό πρέπει να επιλέξουμε ένα ζευγάρι που εκτός από καλό φακό, να είναι μοντέρνο, να ταιρίαζει στο πρόσωπο μας και το κυριότερο να μας αρέσει.

#2

Τα καπέλα είναι διαχρονικά και μετατρέπουν το στιλ της κάθε γυναίκας. Είτε αυτό είναι μεγάλο σε μέγεθος είτε κάποιο πιο μίνιμαλ. Προσφέρουν προστασία και μια νότα διαφορετικού στιλ.(σκεφτείτε και τις δημοσιεύσεις που θα κάνετε στο Instagram κορίτσια)

#3

Τα κολιέ μπορούν να κάνουν ένα απλό καθημερινό ντύσιμο σε κάτι πιο επόσημο. Έτσι ακόμα και ένα απλό άσπρο t-shirt με ένα παντελόνι τζιν μπορεί να αναδειχθεί σε ένα ντύσιμο βραδινό, χωρίς υπερβολές και να ξοδέψεις ώρες μπροστά στην ντουλάπα σου.

#4

Τα σκουλαρίκια επίσης έχουν την ίδια ιδιότητα με τα κολιέ. Εφόσον έιναι καλοκαίρι και τα μακριά μαλλιά γίνονται ανυπόφορα, όλες φροντίζουμε να τα μαζεύουμε πάνω, επομένως με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ακόμα και το ατιμέλητο λουκ, θα δείχνει πιο κομψό.

#5

Οι τσάντες ως τελευταία συμβουλή, ωστόσο από τις σημαντικότερες. Κάθε μία από εμάς κουβαλαεί μαζί της τα απαραίτητα όπως κλειδιά, κινητό, το αγαπημενό μας κραγιόν και ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας, επομένως χωρίς τσάντα δεν πάμε πουθενά. Για τον λόγο αυτό επιλέγουμε πάντα μια τσάντα που ταιριάζει με το ντύσιμο μας.

 

Άμα θέλετε να δείτε περισσότερους συνδιασμούς και ιδεές για το καλοκαιρινό σας ντύσιμο δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το e-shop ή το Instagram ‘’kisterss’’. Θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ρούχα, μαγιό αξεσουάρ και γυαλιά, αλλά και τρύπους να τα συνδιάσετε.

Kisses from kisterss!

Δείτε όλα τα κείμενα της ενέργειας στην σελίδα http://panteio-day.24media.gr/.