ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του “Sex Tape”

Το Ladylike.gr σας πηγαίνει σινεμά. Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας ''Sex Tape: Μία τρελή βραδιά'' την Τετάρτη 20 Αυγούστου στα Village Cinemas στο The Mall Athens, ώρα έναρξης 20:30.

Κάντε like στη στη σελίδα του Ladylike.gr στο Facebook και στη συνέχεια συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής

 

 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Ladylike.gr στο Facebook στις 18 Αυγούστου.

Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του ”Bad Teacher”, 200 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, με προϋπολογισμό μόλις 20 εκατομμύρια, ο σκηνοθέτης Jake Kasdan ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τους ταλαντούχους Cameron Diaz (There’s Something About Mary) και Jason Segel (How I Met Your Mother TV Series)σε μια ακόμα προκλητική και σέξι κωμωδία με αμήχανες και αστείες καταστάσεις.

Το Sex Tape: Μία Τρελή Βραδιά είναι μια ταινία με πονηρό, ενήλικο χιούμορ, πικάντικες σκηνές και ανατροπές. Η Cameron Diaz κλέβει τις εντυπώσεις όχι μόνο στις σκηνές όπου αποκαλύπτεται η εξωφρενικά καλλίγραμμη σιλουέτα της, αλλά και χάρη στην ικανότητα της να τσαλακώνεται για τις ανάγκες του ρόλου, πλάι σε έναν εξίσου ταλαντούχο κωμικό ηθοποιό, τον συμπρωταγωνιστή της Jason Segel.

Από 21 Αυγούστου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

Πριν την πρεμιέρα, δείτε το τρέιλερ