ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε 10 αντηλιακά Anthelios XL από τη La Roche-Posay

Πού πας χωρίς αντηλιακό; Οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου περνούν ακόμα και με συννεφιά. Δεν παίζουμε με την υγεία του δέρματός μας. Πρώτη κίνησή μας πριν βγούμε από το σπίτι να βάλουμε αντηλιακό στο πρόσωπο. Το Ladylike.gr φροντίζει να σας κάνει (ίσως) το πιο χρήσιμο δώρο του φετινού καλοκαιριού.

Σας προσφέρουμε 10 αντηλιακά Anthelios XL από τη La Roche-Posay. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μέρος με όσους περισσότερους τρόπους μπορείτε.

 

Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Ladylike στο Facebook τη Δευτέρα 25 Μαΐου

Αξίζει να σημειωθεί για τη σύνθεση του ΑNTHELIOS DRY TOUCH GEL-CREAM SPF 50+ ότι απορροφάται άμεσα από το δέρμα, χωρίς να αφήνει γυαλάδα ή λευκά σημάδια. Είναι ενισχυμένο με το “toque seco”, (dry touch), εμβληματική καινοτομία των Βραζιλιάνικων προϊόντων αντηλιακής προστασίας. Κατόπιν αιτήσεως, η δροσερή υφή του απορροφάται αμέσως, αφήνοντας ένα εξαιρετικά ξηρό τελείωμα.

Αυτή η απροσδόκητη αίσθηση εκτιμάται πραγματικά από δέρματα που είναι επιρρεπή στην εφίδρωση και τη γυαλάδα. Χάρη στη Gel cream υφή με απόλυτα στεγνό αποτέλεσμα, δεν αφήνει λευκά σημάδια, δεν κολλάει και δεν γυαλίζει.

Το ΑNTHELIOS DRY TOUCH GEL-CREAM SPF 50+ είναι ενισχυμένο με το σύστημα φιλτραρίσματος Mexoplex®, το οποίο εγγυάται πολύ υψηλή UVA-UVB προστασία και προσφέρει βέλτιστη ανοχή για τις ευαίσθητες ή φωτό-αλλεργικές επιδερμίδες.

*Με την SPF 50+ προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τα ηλιακά εγκαύματα, κυρίως αυτών που  προκαλούνται από τις ακτίνες UVB.

*Η UVA προστασία ενισχύεται με PPD 31, για την καταπολέμηση των ακτινών UVA, οι οποίες είναι οι κύριες αιτίες της δυσανεξίας στον ήλιο και της πρόωρης γήρανσης.

Τεχνολογία Genius ”dry touch” σε κάθε φάση σύνθεσης

Η φόρμουλα ΑNTHELIOS DRY TOUCH GEL-CREAM SPF 50+ έχει κατασκευαστεί σχολαστικά, στοιχείο προς στοιχείο, ώστε να παρέχει το πρωτοποριακό ”dry touch” αποτέλεσμα.

*Ένα καινοτόμο, από τη ζάχαρη προερχόμενο, πολυμερές εξασφαλίζει ανεπαίσθητο τελείωμα.

Αποτελεί το σκελετό εντός του οποίου ενσωματώνονται τα περαιτέρω συστατικά.

-Ο Περλίτης για απορροφητικότητα.

-Η Silica για εξουδετέρωση του σμήγματος.

-Τo Άμυλο αραβοσίτου για μία απαλή αίσθηση.

*Ένα ευφυές μίγμα πούδρας κατά της γυαλάδας εγγυάται ένα εξαιρετικά στεγνό τελείωμα.

*Ένα αποτελεσματικό πολυμερές με αντιολισθητικές ιδιότητες ώστε να επιβραδύνει την αλλοίωση του, με στόχο την άμεση απορρόφηση.

*Γλυκονικόs ψευδάργυροs, η δραστική ουσία κατά του σμήγματος στη δερματολογία.

Σύνθεση με Περλίτη [+] Πυρίτιο για άμεση δράση κατά της γυαλάδας, [+] Γλυκονικό Ψευδάργυρο που ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος.

Τα εργαστήρια της La Roche-Posay, εξειδικευμένα στο πιο ευαίσθητο δέρμα, είναι ιδιαίτερα αυστηρά όταν πρόκειται για την προστασία από τον ήλιο και την ανοχή.