ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε μία σειρά περιποίησης Shiseido αξίας 172 ευρώ

Τα φετινά Χριστούγεννα το ladylike.gr έχει βάλει στόχο να σε κάνει πιο λαμπερή, ι με άψογη επιδερμίδα. Η Shiseido έχει την ιδανική σειρά περιποίησης για να το πετύχεις. Η βραβευμένη Future Solution LX  είναι ό, τι ακριβώς χρειάζεται η επιδερμίδα σου για να παραμείνει όμορφη με νεανική όψη.

Ο συνδυασμός από εκχυλίσματα βοτάνων και της επαναστατικής επιστήμης του ιαπωνικού beauty brand κάνουν την Future Solution LX μία από της κορυφαίες σειρές αντιγήρνασης. Χάρισε στον εαυτό σου μία πολυτελή εμπειρία περιποίησης με την υπογραφή της καταξιωμένης ιαπωνικής εταιρίας καλλυντικών Shiseido. 

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του Ladylike, Secret Santa και κέρδισε την ένα Future Solution LX Set (Eye & Lip Cream, Extra Rich Cleansing Foam, Concentrated Balancing Softener, Future Solution LX Cream). Ανανέωσε την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου, χαρίζοντας ένα πολύτιμο δώρο ομορφιάς στον εαυτό σου.

Συμπλήρωσε τη φόρμα του διαγωνσιμού και γίνε εσύ η τυχερή που θα κερδίσεις τη σειρά περιποίησης Future Solution LX της Shiseido, για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα όλο το χρόνο.

 

*Oι κληρώσεις των διαγωνισμών Secret Santa θα γίνονται κάθε Παρασκευή. Οι νικητές θα ενημερώνονται τηλεφωνικά.

**Για να μη χάνεις τα δώρα που έρχονται στο Secret Santa συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί και θα σε ενημερώνουμε.